Зошто имате потреба да флертувате и изневерувате?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Koa sme single ne flertuvame? Ne sme promiskuitetni? :-D
Epa sto vo vrska ke vlezam i ke prekinam da bidam promiskuitetna? (primer e, ne konkretno za mene)
Ne moze nekoj sto bil takov do pred vrskata da ocekuvas vo vrska da se smeni :-D
Ne se menjaat lugjeto, takvi si bile, takvi ke si ostanat :-D
Taka da, ako imal praktika da se zdrvi i da kjari nekoja pred da bidete u vrska (ili poloso taka te kjaril tebe) ke go naprai toa pak, koga-togas :-D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Некои флертуваат и изневеруваат зашто можат, некои зашто се несреќни во врската.... И сигурно има уште многу причини :)

Јас флертувам зашто ми е интересно :D Не би рекла дека е потреба, ама ако ете дојде до тоа, зависно од ситуација, би флертувала до одредени граници. Не гледам ништо лошо во флертувањето, нормално се` додека не е пред партнерот, тоа е веќе деградирачки, и се` додека остане на флертување.
Изневерувањето е сосема друга работа.

Член од
20 јуни 2014
Мислења
8
Поени од реакции
4
Koa sme single ne flertuvame? Ne sme promiskuitetni? :-D
Epa sto vo vrska ke vlezam i ke prekinam da bidam promiskuitetna? (primer e, ne konkretno za mene)
Ne moze nekoj sto bil takov do pred vrskata da ocekuvas vo vrska da se smeni :-D
Ne se menjaat lugjeto, takvi si bile, takvi ke si ostanat :-D
Taka da, ako imal praktika da se zdrvi i da kjari nekoja pred da bidete u vrska (ili poloso taka te kjaril tebe) ke go naprai toa pak, koga-togas :-D
Нема врска ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom