Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.727
- Поени од реакции
- 29.734
Vo prevod KURVA![]()
Не е убав, не ме привлекува – кратко речено, ќе се мажам ради пари
Се мажам за дечко, кого претхоно воопшто и не би го погледнала на улица. Воопшто не е убав, висок е како јас кога сум на штикли, воопшто не е интересен, но ме гледа како светица. Добивам многу внимание од негова страна и свесна сум дека ќе стори се за мене. Се одлучив за врска со […]olabavi.me
Vo prevod KURVA
Оливера е мозок,ретко високо интелигентна жена на овие простори,да беше во Америка до сега ќе беше во врвот на ФБИ бидејки таму исклучиво работат според правилото САМО НАЈГОЛЕМИОТ КРАДЕЦ МОЖЕ ДА ГИ ФАТИ СИТЕ ОСТАНАТИ како што тоа го направија со најголемиот фалсификатор на чекови во американската историја Френк Абигнал за кој го снимија филмот ФАТИ МЕ АКО МОЖЕШ со Леонардо Ди Каприо и Том Хенкс.
И тие што не сакаат доколку се омажат па разведат со некој што не е од добрите и имаат багаж од тој неуспешен брак сами почнуваат да трчаат по тие добрите кои претходно не ги перципирале бидејки шансите дека некој друг па каков и да е да ја земе се минимизираат.Без дете повторно почнува од нула но со минимум едно дете нема право да бира и исклучиво неа ќе ја бираат.До 31/2 не сакаат добри момци. Од 31/2 до 37/8, сакаат добри момци, ама може и било што, што ќе налета.
Од 37/8 па нагоре, кучичи и мачичи.
Знаат и те како што сакаат, само тоа што го сакаат е многу нереално..Сметам дека девојките општо не знаат што сакаат.
Сакаш да кажеш дека сепак се се сведува на материјални добра и финансиска сигурност.Џаба љубав кад пара нема.Знаат и те како што сакаат, само тоа што го сакаат е многу нереално..
Да имаш очекувања од дечко во рани 20-30 да има се што татко ти на 60+ не успеал ни 20% да оствари е смешно