Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.675
Поени од реакции
10.070
@Хоуп ја имам универзално даљинско, те гледам интересна последниве страници, кажи ми само како сакаш, да го донесам или ќе дојдеш по него:D
Не фаќа универзално, иначе немаше проблем. :D Нарачав иначе фала што си ме мислел.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
444
Поени од реакции
750
Знам, ама да не бидеме офтопик, јас не сакам добри и невини дечки. :backa:
@HoT iCe денес ми дојде :(
.....далинското
:D
Nice guys finish last. Кој чека ке дочека. Ја ке те почекам тебе да ги поминеш сите. Тука сум срц

HoT iCe

Dilated Peoples
Член од
1 јануари 2025
Мислења
162
Поени од реакции
509
Знам, ама да не бидеме офтопик, јас не сакам добри и невини дечки. :backa:
@HoT iCe денес ми дојде :(
.....далинското
:D
Никад не е било проблем да се замачкам, со далинското. :noze:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.675
Поени од реакции
10.070
Nice guys finish last. Кој чека ке дочека. Ја ке те почекам тебе да ги поминеш сите. Тука сум срц
Многу ниско ниво на самодоверба, башка и многу нехигиенски, па и опасно да чекаш сите, па ти последен. Чувај се и цени се повеќе. Биди ти прв, не се ставај зад сите, излези од кутивчето :backa:

Член од
22 февруари 2024
Мислења
444
Поени од реакции
750
Многу ниско ниво на самодоверба, башка и многу нехигиенски, па и опасно да чекаш сите, па ти последен. Чувај се и цени се повеќе. Биди ти прв, не се ставај зад сите, излези од кутивчето :backa:
Ти си ми посебна...

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
908
Поени од реакции
1.458
Има проблем во самава тема, ко прво сосема погрешен е насловот на темата, сè заради то шо во македонскиот јазик нема соодветен превод, односно збор за „NICE GUY“. Добар маж, или добро момче кога е млад, нема апсолутна никаква вркса со „NICE GUY“, значи апсолутно, тотално, никаква поврзаност.

Американската дефиницја за „NICE GUY“ не постои во МК, освен некои 0.01% изроди во СКОПЈЕ.

Дискутирате и давате негативно, односно лошо и погрдно значење на зборот „добар маж“, „good man“, и само наштетувате на општеството, оти „аха nice guy, добро момче превод, така нека оди, ме боли пичката, курот“.

Исто како за Сорен Киркегор (разликата е овде шо има превод), за кого имаме најточен превод за неговото презиме од сите европски држави, односно онака најблиску како го изговараат данците, ама некоја ретарда се одлучи да го пишува и кажува како Сорен КИРКЕГАРД, зато шо е недарбина тешка како и сите останати други.

Член од
3 март 2010
Мислења
663
Поени од реакции
465
Дали реално мислите дека постои љубов денес. Ете некоја да сака некој, и тој да ја сака, дали има шанса да успеат. Машко ако, се заљуби, ќе почне да се однесува меко и изгубено, и автоматски женското ќе изгуби интерес. Некако работата оди, во полза на машки што немаат чувства. И така денешницата е занесена по секс, пари и луксузи. Значи машко за биди успешен треба само секс да го интересира без никакви емоции, за женското да биди таа што ќе трча по него, и ќе се плаши да не заврши со, друга. Или треба да си идиот и да вртиш многу женски или ја наеба раб.

Kajgana Shop

На врв Bottom