Фаќа, не фаќа ќе најдевме занимација ама добро е, мое беше да пробамНе фаќа универзално, иначе немаше проблем.Нарачав иначе фала што си ме мислел.
Сите те мислиме тебе.Не фаќа универзално, иначе немаше проблем.Нарачав иначе фала што си ме мислел.
Nice guys finish last. Кој чека ке дочека. Ја ке те почекам тебе да ги поминеш сите. Тука сум срцЗнам, ама да не бидеме офтопик, јас не сакам добри и невини дечки.
@HoT iCe денес ми дојде
.....далинското
![]()
Никад не е било проблем да се замачкам, со далинското.Знам, ама да не бидеме офтопик, јас не сакам добри и невини дечки.
@HoT iCe денес ми дојде
.....далинското
![]()
Многу ниско ниво на самодоверба, башка и многу нехигиенски, па и опасно да чекаш сите, па ти последен. Чувај се и цени се повеќе. Биди ти прв, не се ставај зад сите, излези од кутивчетоNice guys finish last. Кој чека ке дочека. Ја ке те почекам тебе да ги поминеш сите. Тука сум срц
Ти си ми посебна...Многу ниско ниво на самодоверба, башка и многу нехигиенски, па и опасно да чекаш сите, па ти последен. Чувај се и цени се повеќе. Биди ти прв, не се ставај зад сите, излези од кутивчето![]()