- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.963
- Поени од реакции
- 25.534
Јас почнав со ејџ 33, до кај 30тата, после делумно преминав на 19-20 и заглавив таму до пораѓај. Сега сум некаде околи 24-25. Нека не те лаже Ендру Тејт!
Јас почнав со ејџ 33, до кај 30тата, после делумно преминав на 19-20 и заглавив таму до пораѓај. Сега сум некаде околи 24-25. Нека не те лаже Ендру Тејт!
Ne ti e potrebno vakvoto vregjanje, devojceto ednostavno lekcija ti odrzi..Секако не очекував да ми објасниш нешто за поучно за економија, здравство, наука, технологија, иновација.
За дупење, пушење, голтање верувам искусна си на таа тема.![]()
За секс? Па ја не реков дека не е способна за секс да ми одржи лекција. Тоа и го кажав дека за тоа и ги бива.Ne ti e potrebno vakvoto vregjanje, devojceto ednostavno lekcija ti odrzi..
Некој го превел Сусаро на Енглески
Сусаро почнал и видеа да прави....браво мајсторе.
Нема проблем, копи - пејст и транслејт го препишал од Сусаро.
Последниов дел ми се свиѓа, you are the price
Затоа и вие жените научите се да си се цените самите себеси и да не паѓате на пропаганда " kako postati jebac u 3 lakih cekora" за мажи.Последниов дел ми се свиѓа, you are the priceтоа е тој менталитет
Зависи сега како гледаш на работите од која перспектива некогаш и жените користат мажи за "онаа" работа и ништо повеќе. Можда подобро и поминуваат оние што не ги сфаќаат работите толку сериозно.Затоа и вие жените научите се да си се цените самите себеси и да не паѓате на пропаганда " kako postati jebac u 3 lakih cekora" за мажи.
Зависи сега како гледаш на работите од која перспектива некогаш и жените користат мажи за "онаа" работа и ништо повеќе. Можда подобро и поминуваат оние што не ги сфаќаат работите толку сериозно.
Прегледај го приврзокот 443189
И црнците имаат најоглем алат и најдобро ебат пак е заборавено.