stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
Интересно, текстот на Сусаро го нашле на бркајработа.мkСусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
Интересно е што сите што коментирале се жени освен еден кој се изјаснил дека не го прочитал текстот оти е многу долг.Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
мене ми се свиѓа коментарот на црвенокосата девојка, иако малце избегала од темата, затоа што сепак станува збор за (не)враќањето на бившите, а не за тоа дали има или нема успешни животни приказни, љубов, разбирање...Интересно е што сите што коментирале се жени освен еден кој се изјаснил дека не го прочитал текстот оти е многу долг.
Баш напротив, нит мене нити нас не поздравила. Си ги поздравува "другарките". Нејзиниот текст не е контра на мојот, нити пак писателката имала таква намера, дури и на 2 пати кажува дека се согласува со тоа што сум го пишал , само си го пишува од друг ''женски" агол. И со 1-2 покрупни, и 3-4 поситни корекции кои ме мрзи да ги правам се согласувам со тоа што го пишала.Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
Не дека вреди нешто нејзиниот текст за да го коментираме, ама пусто не можам ни да одолеамСусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
Не ги прочитав сите коментари, само сакав да пишам дека пред 10 години бевме разделени со сопругот и он тогаш ми беше бивши а еве веќе 10 години сме во брак имаме две дечиња и ни е супер така да не мора да значи дека ако ти е бивш не може повторно да бидете заедно.поздрав
Не ги прочитав сите коментари, само сакав да пишам дека пред 10 години бевме разделени со сопругот и он тогаш ми беше бивши а еве веќе 10 години сме во брак имаме две дечиња и ни е супер така да не мора да значи дека ако ти е бивш не може повторно да бидете заедно.поздрав
Не знам на што поконкретно мислеш да имав јас друга врска после него а за него не знам меѓутоа се сретнавме повторно и еве сме заедно веќе скоро 10 години и се е ок не ни разговараме веќе за минатото можам да кажам дека скоро совршен брак никој не е совршен затоа пишам скоро.не знам што друго те интересира? Јас можам само да кажам дека верувам дека се што е твое ќе се врати а тоа што не е не треба ни да го бараме назад и до сега ме нема изневерено таа стара изрека...поздравdaj objasni pokonkretno kako bese
dali prekinot bil podolg i dali vo megju vreme ste imale vrski nadvor od vasata !!!
--- надополнето: 23 март 2012 во 18:57 ---
daj objasni pokonkretno kako bese
dali prekinot bil podolg i dali vo megju vreme ste imale vrski nadvor od vasata !!!
Не знам на што поконкретно мислеш да имав јас друга врска после него а за него не знам меѓутоа се сретнавме повторно и еве сме заедно веќе скоро 10 години и се е ок не ни разговараме веќе за минатото можам да кажам дека скоро совршен брак никој не е совршен затоа пишам скоро.не знам што друго те интересира? Јас можам само да кажам дека верувам дека се што е твое ќе се врати а тоа што не е не треба ни да го бараме назад и до сега ме нема изневерено таа стара изрека...поздрав