stormspeaker
Бекрија
Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно, текстот на Сусаро го нашле на бркајработа.мkСусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
Интересно е што сите што коментирале се жени освен еден кој се изјаснил дека не го прочитал текстот оти е многу долг.Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки![]()
Интересно е што сите што коментирале се жени освен еден кој се изјаснил дека не го прочитал текстот оти е многу долг.![]()
Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки![]()
Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки![]()
Не ги прочитав сите коментари, само сакав да пишам дека пред 10 години бевме разделени со сопругот и он тогаш ми беше бивши а еве веќе 10 години сме во брак имаме две дечиња и ни е супер така да не мора да значи дека ако ти е бивш не може повторно да бидете заедно.поздрав
Не ги прочитав сите коментари, само сакав да пишам дека пред 10 години бевме разделени со сопругот и он тогаш ми беше бивши а еве веќе 10 години сме во брак имаме две дечиња и ни е супер така да не мора да значи дека ако ти е бивш не може повторно да бидете заедно.поздрав
Не знам на што поконкретно мислеш да имав јас друга врска после него а за него не знам меѓутоа се сретнавме повторно и еве сме заедно веќе скоро 10 години и се е ок не ни разговараме веќе за минатото можам да кажам дека скоро совршен брак никој не е совршен затоа пишам скоро.не знам што друго те интересира? Јас можам само да кажам дека верувам дека се што е твое ќе се врати а тоа што не е не треба ни да го бараме назад и до сега ме нема изневерено таа стара изрека...поздравdaj objasni pokonkretno kako bese
dali prekinot bil podolg i dali vo megju vreme ste imale vrski nadvor od vasata !!!
--- надополнето: 23 март 2012 во 18:57 ---
daj objasni pokonkretno kako bese
dali prekinot bil podolg i dali vo megju vreme ste imale vrski nadvor od vasata !!!
Не знам на што поконкретно мислеш да имав јас друга врска после него а за него не знам меѓутоа се сретнавме повторно и еве сме заедно веќе скоро 10 години и се е ок не ни разговараме веќе за минатото можам да кажам дека скоро совршен брак никој не е совршен затоа пишам скоро.не знам што друго те интересира? Јас можам само да кажам дека верувам дека се што е твое ќе се врати а тоа што не е не треба ни да го бараме назад и до сега ме нема изневерено таа стара изрека...поздрав