stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Интересно, текстот на Сусаро го нашле на бркајработа.мkСусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки
Интересно е што сите што коментирале се жени освен еден кој се изјаснил дека не го прочитал текстот оти е многу долг.Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки![]()
мене ми се свиѓа коментарот на црвенокосата девојка, иако малце избегала од темата, затоа што сепак станува збор за (не)враќањето на бившите, а не за тоа дали има или нема успешни животни приказни, љубов, разбирање...Интересно е што сите што коментирале се жени освен еден кој се изјаснил дека не го прочитал текстот оти е многу долг.![]()
Баш напротив, нит мене нити нас не поздравила. Си ги поздравува "другарките". Нејзиниот текст не е контра на мојот, нити пак писателката имала таква намера, дури и на 2 пати кажува дека се согласува со тоа што сум го пишал , само си го пишува од друг ''женски" агол. И со 1-2 покрупни, и 3-4 поситни корекции кои ме мрзи да ги правам се согласувам со тоа што го пишала.Сусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки![]()
Не дека вреди нешто нејзиниот текст за да го коментираме, ама пусто не можам ни да одолеамСусаро, некоја те поздравила.... т.е. не поздравила сите мушки![]()
Не ги прочитав сите коментари, само сакав да пишам дека пред 10 години бевме разделени со сопругот и он тогаш ми беше бивши а еве веќе 10 години сме во брак имаме две дечиња и ни е супер така да не мора да значи дека ако ти е бивш не може повторно да бидете заедно.поздрав
Не ги прочитав сите коментари, само сакав да пишам дека пред 10 години бевме разделени со сопругот и он тогаш ми беше бивши а еве веќе 10 години сме во брак имаме две дечиња и ни е супер така да не мора да значи дека ако ти е бивш не може повторно да бидете заедно.поздрав
Не знам на што поконкретно мислеш да имав јас друга врска после него а за него не знам меѓутоа се сретнавме повторно и еве сме заедно веќе скоро 10 години и се е ок не ни разговараме веќе за минатото можам да кажам дека скоро совршен брак никој не е совршен затоа пишам скоро.не знам што друго те интересира? Јас можам само да кажам дека верувам дека се што е твое ќе се врати а тоа што не е не треба ни да го бараме назад и до сега ме нема изневерено таа стара изрека...поздравdaj objasni pokonkretno kako bese
dali prekinot bil podolg i dali vo megju vreme ste imale vrski nadvor od vasata !!!
--- надополнето: 23 март 2012 во 18:57 ---
daj objasni pokonkretno kako bese
dali prekinot bil podolg i dali vo megju vreme ste imale vrski nadvor od vasata !!!
Не знам на што поконкретно мислеш да имав јас друга врска после него а за него не знам меѓутоа се сретнавме повторно и еве сме заедно веќе скоро 10 години и се е ок не ни разговараме веќе за минатото можам да кажам дека скоро совршен брак никој не е совршен затоа пишам скоро.не знам што друго те интересира? Јас можам само да кажам дека верувам дека се што е твое ќе се врати а тоа што не е не треба ни да го бараме назад и до сега ме нема изневерено таа стара изрека...поздрав