Колку се јаки и дебели железата? Можат да се сечат со брусалица на батерии?
Профилот е четвртаст дебел е 8-10 сантиметри а зидовите се 2-3 милиметри.Брусалката беше јака 2000 вати.Брусалка на батери зависи колку е полна батеријата и не знам дали ќе може.Се најдоа мајсторите кај МТВ судот,сечеа и они нешто па за 200 денари да им платам се нафатија,ама на моја одговорност да го сечам профилот
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 21:03 ---
Еве денес имало уште еден инцидент на паркингот пред Веро во Аеродром..На истиот паркинг кадешто на мене ми ставија блокатор на тркалото во септември лани...(имам тука напишано)...
Снимено е како каубојците кои работат на градски паркинг нападнаа новинарска екипа и плус Роберто Беличанец се нашол тука...Еве доказ како се понашаат партиските ропаци на пајо паторот...И со мене имаше ваква слична ситуација и караница само што јас немав камера да ги снимам...Еве видеото-
Ај та чивша мотре.Дојди бе ако имаш гз у Бит пазар,Чаир,Гази баба,Дучанџик,Серава,ТопанскоБутељ.......и удирај го камерата.Има да те убијат од чотек на љице место без сведоци ако биље сто души бе хеј КЛОШАР ни еден