Зонско-револтирани граѓани (ваши искуства со Зонското паркирање)

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Обавезно фотографирај ги... Ако можеш распрашај се и кај ги набавиле... Такво нешто одамна не се користи во Европските земји..
Гарант ги земале како донација, ги префарбале па ке се вадат дека треба да си ја исплатат "инвестицијата"

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Земале нови помодерни помоќни блокатори за тркала и ме частеа со еден на предното тркало.
Среќа во близина имаше едни работници што сечеа профили па кога му ја стегнав бруслаката и си го ослободив тркалото.
Нај трагично од се железото не сакаа во отпад да го земат па морав да го фрлам во вардар

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Земале нови помодерни помоќни блокатори за тркала и ме частеа со еден на предното тркало.
Среќа во близина имаше едни работници што сечеа профили па кога му ја стегнав бруслаката и си го ослободив тркалото.
Нај трагично од се железото не сакаа во отпад да го земат па морав да го фрлам во вардар
Колку се јаки и дебели железата? Можат да се сечат со брусалица на батерии?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
5069469045690549064906549054 лајкови ако стварно си го направил тоа :D

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Еве денес имало уште еден инцидент на паркингот пред Веро во Аеродром..На истиот паркинг кадешто на мене ми ставија блокатор на тркалото во септември лани...(имам тука напишано)...
Снимено е како каубојците кои работат на градски паркинг нападнаа новинарска екипа и плус Роберто Беличанец се нашол тука...Еве доказ како се понашаат партиските ропаци на пајо паторот...И со мене имаше ваква слична ситуација и караница само што јас немав камера да ги снимам...Еве видеото-

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Имаше смешна ситуација кога другарче мое кое работи на зонско ја укочило или како и да се вика кај тркалата колата на директорот на зонско паркирање xD

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Колку се јаки и дебели железата? Можат да се сечат со брусалица на батерии?
Профилот е четвртаст дебел е 8-10 сантиметри а зидовите се 2-3 милиметри.Брусалката беше јака 2000 вати.Брусалка на батери зависи колку е полна батеријата и не знам дали ќе може.Се најдоа мајсторите кај МТВ судот,сечеа и они нешто па за 200 денари да им платам се нафатија,ама на моја одговорност да го сечам профилот
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 21:03 ---
Еве денес имало уште еден инцидент на паркингот пред Веро во Аеродром..На истиот паркинг кадешто на мене ми ставија блокатор на тркалото во септември лани...(имам тука напишано)...
Снимено е како каубојците кои работат на градски паркинг нападнаа новинарска екипа и плус Роберто Беличанец се нашол тука...Еве доказ како се понашаат партиските ропаци на пајо паторот...И со мене имаше ваква слична ситуација и караница само што јас немав камера да ги снимам...Еве видеото-
Ај та чивша мотре.Дојди бе ако имаш гз у Бит пазар,Чаир,Гази баба,Дучанџик,Серава,ТопанскоБутељ.......и удирај го камерата.Има да те убијат од чотек на љице место без сведоци ако биље сто души бе хеј КЛОШАР ни еден

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Нешто начув дека на Матка паркингот станал платежен? Некој нешто да каже?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Обавезно фотографирај ги... Ако можеш распрашај се и кај ги набавиле... Такво нешто одамна не се користи во Европските земји..
Еве денес ги сликнав нови канџи на апашите (сликано со тељ 8.1 мегапиксел во фул резолуција хихи)
бајдвеј вчера каубојците земаа кола со пајак од спустот т.е. влезот на гаражите позади бисер, ја кренаа ја свртеа и папа ... нафуран беше џандарот иначе ќе ги снимав, му измрчев као не смее од тука да земате и почна да јаде бубрези хахаха

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Е за овие новиве ви кажував.Кога сум му писнал со брусалица парче го сторив.
Сега во багажник носам голем секач и чекан,па со 2-3 појаки удари кај штрафот на печурката има да се рашири ко бугарска ороспија.Не се наоѓа брусалка секогаш

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Овие штрафовите со клуч се отвараат, прашање е какви се одоздола... Мада мене ми изгледа дека можиш да си го размонтираш со клуч и без многу бука...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Како не го натепале тој Беличанец, чисто онака поради изјавите за Гоцевата раса.А и добро количе возел, изгледа добра работа е таа аналитичар или експерт или шо да е.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Во Дневник е објавен напис дека Паркинзи на Општина Центар „ напредува “
Сношти по 23 часот забележав нивен пајак како се движи по улица М. Х. Јасмин. Очигледно и тие научиле како се фаќа „ слатка парица “
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=40E6BB95225513449E5F11C51DDFF6CC

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
а дали знаете дека кога ставаат канџа т.е блокатор сликаат и на лице место со фото апарат? сликаат од агол да се види канџата и регистрацијата и на секоја слика си има точно време.. така да друже ти што си ја сечел канџата незнам како ке поминеш - дајбоже да не ти дојдат дома или да не те најдат.....

Kajgana Shop

На врв Bottom