pa ovaa reklama se plaka od parite na SITE ,no ne e ZA SITE ,ne ne e za groto makedonci nameneta ,mislam me razbirash nemora da ja gledaat site shto dvojat pari vo budzetot od koj pak budzet ke se plaka ovaa kampanja ,ovaa reklama e nameneta ZA MALKUMINA ....[DOUBLEPOST=1413590208][/DOUBLEPOST]погрешно, многу погрешно
заборавиле дека грото македонци уште малку ќе почнат да јадат леб со леб и тоа само по еден оброк дневно од што немаат финансиски средства, а не пак здраво да се хранат
Исхраната треба да биде разнообразна, но пред се квалитетна. А со тие пари кои ги земаат ко плата - не можат ни храна од Ш категорија да купат
nishto !И што има лошо во рекламата за здрава храна?
Аман не пукнувај ете тука сме. Кај сакам јас тебе да те носам на душаmoram eden opsht zaklucok da dadam ,mislam deka postovite se neverojatno kreativni ,mi se dopadnaa recisi site ,ja otslikuvaat vistinata za nas vo makedonija ,no ima edna interesna rabota ,mozebi i vie zabelezavte gi nema onie shto ni kazuvaat na drugite temi na forumov kolku ni e ubavo ,a iskreno bash me interesira shto oni ke napishat na ovaa tema ,eh ke si puknam dali ke gi docekam da gi procitam
Дебилно е бе брат. Глупи сме ние и не знаеме што треба да јадеме, а што не, па месијата лично треба да не просветли со знаењето и мудроста дека ако вежбаш и јадеш зеленчук ќе бидеш поздрав.И што има лошо во рекламата за здрава храна?
volku griza ni od najbliskite ne sum dobila ,i iskreno se raduvam shto uspevam da te razbudam .....eh sega jas ne ocekuvam TI javno da mi priznaesh deka sum vo pravo i deka kopucite zabegaa totalka ,a ti gordo si gi glasal koga oni i tebe ti go svirnale bez da znaesh ...e jebiga i toa moze da te snajde ...a zoshto ne ti kazale ???iskreno neznam !!vrojatno nekoj od VAS se pofalil deka mu bilo poubavo koga bilo iznenada ,otkolku vo najava ,radi FILING ,znaesh ...Аман не пукнувај ете тука сме. Кај сакам јас тебе да те носам на душа
. И сите среќни и весели.
Да ни е здрава и жива дијаспората што ни пушта тешки милијарди, па останува вишок по некое милионче вака за реклами, кампањи и слични работи. Дури пуштате нема зима за нас. И да не речите дека така ги фрламе за џабе, ете ги вложуваме во подобар и поздрав живот. Нека знае народот што е штетно а што е здраво.[DOUBLEPOST=1413593961][/DOUBLEPOST]Многу богата држава ова Македонијава кога може да си дозволи 500к на реклами.
Ти женско си била? Тоа објаснува многу работи.volku griza ni od najbliskite ne sum dobila ,i iskreno se raduvam shto uspevam da te razbudam .....eh sega jas ne ocekuvam TI javno da mi priznaesh deka sum vo pravo i deka kopucite zabegaa totalka ,a ti gordo si gi glasal koga oni i tebe ti go svirnale bez da znaesh ...e jebiga i toa moze da te snajde ...a zoshto ne ti kazale ???iskreno neznam !!vrojatno nekoj od VAS se pofalil deka mu bilo poubavo koga bilo iznenada ,otkolku vo najava ,radi FILING ,znaesh ...
.....i site srekni i veseli .......ama najmnogu TI ...drugive izgleda ne se neshto veseli ,za srekni isto taka
Владе бе не биди толку прост да му е м. Мислиш дека со реклами ќе се промени цела диета на еден народ.Да ни е здрава и жива дијаспората што ни пушта тешки милијарди, па останува вишок по некое милионче вака за реклами, кампањи и слични работи. Дури пуштате нема зима за нас. И да не речите дека така ги фрламе за џабе, ете ги вложуваме во подобар и поздрав живот. Нека знае народот што е штетно а што е здраво.[DOUBLEPOST=1413593961][/DOUBLEPOST]
Ти женско си била? Тоа објаснува многу работи.
Прими го моето сочувство
eh pa jas mislev deka si za nijansa pointeligenten ,vaka epten me razocara !! posle tolku vreme ,ti sega si SVATIL deka sum zensko ,a jas sekoj post go pishuvam od zenski rod ,a ti pak ni zbor do sega deka si vo prvite redovi na onie lgbt ,kako gi vikaaДа ни е здрава и жива дијаспората што ни пушта тешки милијарди, па останува вишок по некое милионче вака за реклами, кампањи и слични работи. Дури пуштате нема зима за нас. И да не речите дека така ги фрламе за џабе, ете ги вложуваме во подобар и поздрав живот. Нека знае народот што е штетно а што е здраво.[DOUBLEPOST=1413593961][/DOUBLEPOST]
Ти женско си била? Тоа објаснува многу работи.
Прими го моето сочувство
здрава исхрана -со 40 денари дневноВо напредните развиени држави ...
за разлика од други проекти вложувањето во поздрав живот на населението не е промашена инвестиција туку доста добра инвестиција.
Вие се па низ призмата на парите гледате , да му е. м. Колку чини еден човечки живот? Од овие реклами еден само да си ги смени навиките на исхрана државата е во ќар. И од каде знае народот што е штетно а што не. Мислиш секој има време да оди на нутриционист и да пресметува калории. Ете јас на пример незнаев дека џимиринките биле штетни и отсега ке гледам само во зима да ги јадам, да намалам малце. Пола држава јаде ајвар, нешто како национално јадење, а тоа да ти било канцерогено башка ич не било хранливо. Е толку народот знае што е штетно а што не. И не ги фати некој за гуша да се придржуват до диетата, се е на доброволна база. Сега засега барем Потаму ќе видиме. Ете јас на пример би предложил за секое кило кое е над дозволеното спрема висината да се плаќа едно евро месечно. И немој некој да речи дека немаат пари да платат, чим се здебелиле значи имаат.Владе бе не биди толку прост да му е м. Мислиш дека со реклами ќе се промени цела диета на еден народ.
Донеси просперитет, поголеми плати, повеќе избор па да видиш како луѓето ќе почнат да јадат кавијар за доручек.
За право и не те читам до толку внимателно, можеби затоа немам забележано дека женско си била. Башка и што очекуваш со средно сум, толку ми делиле.eh pa jas mislev deka si za nijansa pointeligenten ,vaka epten me razocara !! posle tolku vreme ,ti sega si SVATIL deka sum zensko ,a jas sekoj post go pishuvam od zenski rod ,a ti pak ni zbor do sega deka si vo prvite redovi na onie lgbt ,kako gi vikaa
aj sega so toa IQ objasni gi mnogute raboti ,vaka ke ti se smeam i jas ,a bogami i drugi na forumov ,odma ke znaat deka si BLEFIRAL koga vikash objasnuva mnogu raboti ...
izvini ama ja bi so normalnite chlenovi od forumov da si vodam diskusii ,ako dozvoluva vashata malenkos ...i jas ne bi poveke da konverziram so vasj