Зобајте-кампања за 500.000 евра

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Овие почнаа и у тањирот да ни се мешаат, не ќе е на арно...
Прво во фамилијата (трето дете, десетто дете) сега и ова.

Ја знаеш песнана Gangham Style од Psy? Би требало да ја знаеш. Ај ако не ти е тешко, кај што пишува Gangham Style смени нека стои "Напред ВМРО". А јас за тоа време ќе сменам ова што ми рече.
eh koga bi znaela kako ..nesakam da te odbijam ,ama iskreno neznam bash nishto od tie IT veshtini ,a poentata ne mi ja otkrivash ?

Си седиш дома, си гребеш од паштетата и мачкаш на тоа вчерашниот леб, кога слушаш од пуштениот телевизор како Дејан Лилиќ вели дека тоа не е здраво. Сфаќаш дека не се храниш правилно, стануваш и одиш си купуваш лосос и морски плодови. Што не ви е јасно?

Си седиш дома, си гребеш од паштетата и мачкаш на тоа вчерашниот леб, кога слушаш од пуштениот телевизор како Дејан Лилиќ вели дека тоа не е здраво. Сфаќаш дека не се храниш правилно, стануваш и одиш си купуваш лосос и морски плодови. Што не ви е јасно?
:pos::pos:
Ауу браво, ова како министерот за образование искачаш од дома и бараш работа го долови :)

Ваква реклама со гласот на Јелена Жугиќ, in 3, 2, 1...

eh koga bi znaela kako ..nesakam da te odbijam ,ama iskreno neznam bash nishto od tie IT veshtini ,a poentata ne mi ja otkrivash ?
Не е проблем, ако сакаш можам да те научам како да менуваш имиња на YouTube видеа. Пр. името на песната Gangham Style да го мениш во Напред ВМРО, или па, кога ќе кликнат на PSY - Gangham Style да им се пушта химната од ВМРО.

Многу јака работа е ова информатикава, чудесии е, ако сакаш да те научам, пиши ми ПП.

А шо уствари му фали на компирот за биде здрава исхрана, или на млекото и млечните производи (сирење и сл)?!

Пола милион евра? Пола милион евра? Пола милион?! Да ми кажат што да јадам? Со кои бре пари да се храниш здраво? :eek::eek::eek:
Па дали се нормални овие бе :facepalm::facepalm::facepalm:
И што кур му фали на компирот?! Не склучиле договор за увоз на ГМО компир?
Овие изгубија и разум, усул одамна немаат.

Во секој случај, настрана вредноста на кампањата во пари, НЕ САКАМ НИКОЈ да ми соли памет за БИЛО ШТО.

Picture 1822.jpg Picture 1825.jpg Picture 1823.jpg
од здрава храна,наоколу „свуда око нас“ - нема и каде да...
од далечина слушам владин глас , реклама за нас и чукни во дрво...
...само наведнисе и не бери гајле, скини си и пролив утре сабајле
-------------------------------
Следува - кампања : распоред и пози за здрав секс,делење бесплатни брошури,цд,слики,

Последно уредено:
Како тргнале, ко ќе мочаме ќе дојдат да ни го подржат.
Само нека не е Гоца, ве молам.

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Во напредните развиени држави пристапот кон оваа проблематика и мошне активен и многу пари се вложуваат во ова. Факт е дека со намалувањето на цигарите голем дел од идните предизвици во здравството ќе се предизвикани од нездрава исхрана и недоволна телесна активност.
Реклама како реклама, е еден дел или камче во мозаикот, но треба многу повеќе да се вложи во оваа проблематика и на дополнителни начини. Треба да се ангажира соодветно стручен медицински кадар ака сестри кои дел од своето работно време на заинтересираните граѓани ќе им се на располагање да им кажат, советуваат на каков начин со какви модификации на животен стил може да го подобрат звоето здравје, како да пробаат да избегнат некои чести болести предизвикани од нездрав живот. Накратко е тоа, плус треба вложувања во детални студии врз основа на кои ќе се планираат идни чекори.
Се надевам се ова е веќе во тек бидејќи кост бенефитот е огромен, за разлика од други проекти вложувањето во поздрав живот на населението не е промашена инвестиција туку доста добра инвестиција.

moram eden opsht zaklucok da dadam ,mislam deka postovite se neverojatno kreativni ,mi se dopadnaa recisi site ,ja otslikuvaat vistinata za nas vo makedonija ,no ima edna interesna rabota ,mozebi i vie zabelezavte gi nema onie shto ni kazuvaat na drugite temi na forumov kolku ni e ubavo ,a iskreno bash me interesira shto oni ke napishat na ovaa tema ,eh ke si puknam dali ke gi docekam da gi procitam[DOUBLEPOST=1413574892][/DOUBLEPOST]
Во напредните развиени држави пристапот кон оваа проблематика и мошне активен и многу пари се вложуваат во ова. Факт е дека со намалувањето на цигарите голем дел од идните предизвици во здравството ќе се предизвикани од нездрава исхрана и недоволна телесна активност.
Реклама како реклама, е еден дел или камче во мозаикот, но треба многу повеќе да се вложи во оваа проблематика и на дополнителни начини. Треба да се ангажира соодветно стручен медицински кадар ака сестри кои дел од своето работно време на заинтересираните граѓани ќе им се на располагање да им кажат, советуваат на каков начин со какви модификации на животен стил може да го подобрат звоето здравје, како да пробаат да избегнат некои чести болести предизвикани од нездрав живот. Накратко е тоа, плус треба вложувања во детални студии врз основа на кои ќе се планираат идни чекори.
Се надевам се ова е веќе во тек бидејќи кост бенефитот е огромен, за разлика од други проекти вложувањето во поздрав живот на населението не е промашена инвестиција туку доста добра инвестиција.
samo shto gi spomnav ,eve go prviot
prosti ne ti repliciram na tebe praam muabet so chlenovite na forumot ,ic ne mi repliciraj ,dogovoreno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom