Златен Глобус 2011

Кој од овие филмови треба да освои Златен Глобус во категоријата Најдобра драма?

• Вкупно гласачи
    55

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.360
Поени од реакции
30.751
значи наградите на филмовите се како значки на некој човек. а човек не е добар ако има значка.
toodles!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
За ова што го кажа беше отпуштен, а да го направел она што планирал не знам кај ќе му беше крајот. Имено, сакал да се облече како Хитлер и да излезе на сцена така велејќи дека Мел Гибсон му го позајмил костумот ама нормално продуцентите му забраниле да ја искористи таа шега.
Он убаво си рече, планирам да отидам втор пат како водител и никад да не им текне да ме викнат пак. Му успеа...:)

Член од
14 април 2010
Мислења
75
Поени од реакции
17
За ова што го кажа беше отпуштен, а да го направел она што планирал не знам кај ќе му беше крајот. Имено, сакал да се облече како Хитлер и да излезе на сцена така велејќи дека Мел Гибсон му го позајмил костумот ама нормално продуцентите му забраниле да ја искористи таа шега.
Он убаво си рече, планирам да отидам втор пат како водител и никад да не им текне да ме викнат пак. Му успеа...:)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Уф, ме мрзи да ја листам цела тема, го стави некој клипот со Скарлет? :icon_mrgr Lucky gay bastard! Ако е геј овој... :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Рики, легендо... :pos:
Тој си фура негова шема, му е гајле, ги дочека неговите 5 минути им плесна по нешто на сите во фаца и си замина :)

T

Tetro

Гостин
Рики, легендо... :pos:
Тој си фура негова шема, му е гајле, ги дочека неговите 5 минути им плесна по нешто на сите во фаца и си замина :)
Читав вчера дека го избркале, не си заминал по негова одлука.
И ури му кажале дека никогаш нема да биде повикан за глобусите. :(

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Читав вчера дека го избркале, не си заминал по негова одлука.
И ури му кажале дека никогаш нема да биде повикан за глобусите. :(
Ете погоре :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.360
Поени од реакции
30.751
се десиле и други киксови бекстејџ. Роберт Де Ниро ја скршил статуетката, а Натали Портман ја акнала од микрофонот :tv:...
ех, шо праи возбуденоста :D

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.553
Поени од реакции
2.746
Со оглед дека поради неговите два филма кој ги имам гледано едниот Invention of Lying и другиот не знам како се викаше кога може да збори со дух некоја си комедија имав слика за водителот дека е повлечен и до некаде наивно глуп.Али колку сум само пријатно изненаден дека не е така.Значи човекот кога го видов на Глобусите како ги ремети луѓето еден по еден и кој став го држеше за време на цела церемонија со еден збор алал да му е :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Со оглед дека поради неговите два филма кој ги имам гледано едниот Invention of Lying и другиот не знам како се викаше кога може да збори со дух некоја си комедија имав слика за водителот дека е повлечен и до некаде наивно глуп.Али колку сум само пријатно изненаден дека не е така.Значи човекот кога го видов на Глобусите како ги ремети луѓето еден по еден и кој став го држеше за време на цела церемонија со еден збор алал да му е :)
Не си забележал дека е и сценарист и режисер на Invention of Lying, башка има и своја серија, т.е. римејк на серија, The Office. Интелегенцијата се виде кога публиката не реагираше според очекуваното, на пример кај штосот со Том Круз, кога почнаа да викаат уаааа, одма се извади: адвокатите ме советуваа за вицов :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не си забележал дека е и сценарист и режисер на Invention of Lying, башка има и своја серија, т.е. римејк на серија, The Office. Интелегенцијата се виде кога публиката не реагираше според очекуваното, на пример кај штосот со Том Круз, кога почнаа да викаат уаааа, одма се извади: адвокатите ме советуваа за вицов :)
Абе добар е дечкото. Можда малку ја претера не викам не, ама за почетокот алал нека му е. За 5 минути направи дар-мар се од Сексот и градот, Изгубени, Хју Хефнер, Турист :)
Ако не друго остана забележан и во скоро време овие Глобуси нема да се заборават (во смисол на шегите кои беа кажани).

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ич не ми е смешен рики, ми нема фаца за комичар...и да ептен претера.

Kajgana Shop

На врв Bottom