За ова што го кажа беше отпуштен, а да го направел она што планирал не знам кај ќе му беше крајот. Имено, сакал да се облече како Хитлер и да излезе на сцена така велејќи дека Мел Гибсон му го позајмил костумот ама нормално продуцентите му забраниле да ја искористи таа шега.
Он убаво си рече, планирам да отидам втор пат како водител и никад да не им текне да ме викнат пак. Му успеа...
Читав вчера дека го избркале, не си заминал по негова одлука.Рики, легендо...
Тој си фура негова шема, му е гајле, ги дочека неговите 5 минути им плесна по нешто на сите во фаца и си замина
За ова што го кажа беше отпуштен, а да го направел она што планирал не знам кај ќе му беше крајот. Имено, сакал да се облече како Хитлер и да излезе на сцена така велејќи дека Мел Гибсон му го позајмил костумот ама нормално продуцентите му забраниле да ја искористи таа шега.
Он убаво си рече, планирам да отидам втор пат како водител и никад да не им текне да ме викнат пак. Му успеа...
Ете погореЧитав вчера дека го избркале, не си заминал по негова одлука.
И ури му кажале дека никогаш нема да биде повикан за глобусите.
Не си забележал дека е и сценарист и режисер на Invention of Lying, башка има и своја серија, т.е. римејк на серија, The Office. Интелегенцијата се виде кога публиката не реагираше според очекуваното, на пример кај штосот со Том Круз, кога почнаа да викаат уаааа, одма се извади: адвокатите ме советуваа за вицовСо оглед дека поради неговите два филма кој ги имам гледано едниот Invention of Lying и другиот не знам како се викаше кога може да збори со дух некоја си комедија имав слика за водителот дека е повлечен и до некаде наивно глуп.Али колку сум само пријатно изненаден дека не е така.Значи човекот кога го видов на Глобусите како ги ремети луѓето еден по еден и кој став го држеше за време на цела церемонија со еден збор алал да му е
Абе добар е дечкото. Можда малку ја претера не викам не, ама за почетокот алал нека му е. За 5 минути направи дар-мар се од Сексот и градот, Изгубени, Хју Хефнер, ТуристНе си забележал дека е и сценарист и режисер на Invention of Lying, башка има и своја серија, т.е. римејк на серија, The Office. Интелегенцијата се виде кога публиката не реагираше според очекуваното, на пример кај штосот со Том Круз, кога почнаа да викаат уаааа, одма се извади: адвокатите ме советуваа за вицов
Тој е од преку барата поинакви се тамуИч не ми е смешен рики, ми нема фаца за комичар...и да ептен претера.