Златен Глобус 2011

Кој од овие филмови треба да освои Златен Глобус во категоријата Најдобра драма?

• Вкупно гласачи
    55

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ајде сега реално да збориме, сакаш да ми кажеш дека филм за Фејсбук е подобар од Inception? Од сите апсекти? Значи добро од инат побогу све ќе кажат луѓево. Ај да тепаше Black Swan па вака да кажеш, немаше ама воопшто да изреагирам, ама од љубител на филмови каков што те читам на форумов не можеш да ми кажеш дека повеќе преферираш да тепа филм како Social Network. Можда Inception ајде не е филм што е најдобар на сите времиња, ама ја заслужи наградата.

Али у секој случај, тоа е тоа. Не навлагам у дискусии за вакви награди кои онака никогаш нит ги гледам, нит ми се мерило за гледање филм.Како лани за Оскарите. Аватар можеби беше пренапумпан, не беше којзнае какво чудо, ама уште не можам да си поверувам дека филм за демонитрање бомби победи. Значи ФИЛМ ЗА ДЕМОНТИРАЊЕ или Ал Пачино што е глумчиште воопшто не е удостоен како што треба на такви манифестации.
Затоа ми се :pov: од сите такви награди.... и не ни коментирам на тие теми, ама морав да искоментирам за коментарот погоре.
Иначе јас Златна Малина највише си ја поштуем. :pipi:
На Инсепшн доволно популарност и реклами му удреа, не му требаат уште и награди. Осми филм е у топ 250 побогу, зарем и Златен глобус му треба?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
"The Social Network"

.!. Black Swan .!.

/напален тинејџер off

P.S. ај може ќе ми вратите на оскарите :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Ја имам исти сино/бели само немам знакче од адидас... добро дечково е малце побогат од мене може да си дозволи бренд... освен ако не му се од зелено пазарче земени...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Што, слаби да не му се влечките? :D

овајјјј шо ми беше муабетот... добро секоја година се волку невкусни шегиве?
претеруваат... не само ricky... и другиве. Боље ќе беше се ова со малце повкусни шеги.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

претеруваат... не само ricky... и другиве. Боље ќе беше се ова со малце повкусни шеги.
Искрено на моменти, го претерал, ама подобро малку остар хумор отколку тапа настан. Јас сум речиси сигурна дека оваа година Франко и Ен Хатавеј ќе му дадат преголема доза на сериозност на Оскарот, а кој досега со причина го водеа комичари. Кај Оскров трае 4 саати и уште озбилни водители, има да испозаспиеме. Не знам зашто ја сменија практиката организаторите. Многу плачат ли ѕвездиве?
Моја желба е да го видам Стив Мартин да ги води Оскарите, човекот е закон и има одлична смисла за хумор, која може да ја адаптира за на сцена без да вреѓа директно.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

ај постирај за нас кои не гледале некои видеа со што според тебе имале невкусни шеги
сепак шега си е шега да се насмееме :pos2:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Искрено на моменти, го претерал, ама подобро малку остар хумор отколку тапа настан. Јас сум речиси сигурна дека оваа година Франко и Ен Хатавеј ќе му дадат преголема доза на сериозност на Оскарот, а кој досега со причина го водеа комичари. Кај Оскров трае 4 саати и уште озбилни водители, има да испозаспиеме. Не знам зашто ја сменија практиката организаторите. Многу плачат ли ѕвездиве?
Моја желба е да го видам Стив Мартин да ги води Оскарите, човекот е закон и има одлична смисла за хумор, која може да ја адаптира за на сцена без да вреѓа директно.
Не верувам дека ќе е сериозно, никогаш не е, ама да видиме како ќе се покажат. Хатавеј е одлична актерка мислам дека ќе пројде добро.
ај постирај за нас кои не гледале некои видеа со што според тебе имале невкусни шеги
Имаше невкусни шеги најмногу онаа на Роберт Дауни и многу многу на Рики, ама па треба посебен талент за да се извлечеш со таква шега, луѓето да се смеат наместо да те гаѓаат со нешто потешко... Посебно Роберт Дауни (постирана е поназад), повеќето жени што ги имаше фатено на пик беа дојдени со мажите :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
симни и глеј целото
68th.annual.golden.globes.cd1.hdtv.xvid-2hd
68th.annual.golden.globes.cd2.hdtv.xvid-2hd

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Оние одозгора што ја користат социјалната мрежа за да ви ги украдат личните податоци го форсираат овој изглед на обичен момак. За да не посумњате дека е еден од нив. Истите му го наместија и Глобусот. И Оскарот (ама за него на никого).

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не верувам дека ќе е сериозно, никогаш не е, ама да видиме како ќе се покажат. Хатавеј е одлична актерка мислам дека ќе пројде добро.

Имаше невкусни шеги најмногу онаа на Роберт Дауни и многу многу на Рики, ама па треба посебен талент за да се извлечеш со таква шега, луѓето да се смеат наместо да те гаѓаат со нешто потешко... Посебно Роберт Дауни (постирана е поназад), повеќето жени што ги имаше фатено на пик беа дојдени со мажите :)
Дауни ако не се лажам на пик ги фати сите жени што беа номинирани за најдобра актерка или најдобра според актерка. Џоли знам ја закачи и други кои беа ги забораив:)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Дауни ако не се лажам на пик ги фати сите жени што беа номинирани за најдобра актерка или најдобра според актерка. Џоли знам ја закачи и други кои беа ги забораив:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Abe slusam ovoj Buried e tolku podobar od 127 Hours, sto i se plashele da go stavat vo nominaciite, deka sve ke zel :)

Kajgana Shop

На врв Bottom