Збогум „Чичко Стоилко“ и компанија

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
во дневникот на сител, имаше интервју со градоначалникот на центар Владимир Тодоровиќ и рече дека ке бидат дислоцирани, дека подобро е да бидат негде во приземјето на некоја зграда каде што ке има и вц. тоа стварно е многу подобро одколку кај што се сега

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
тема за Стоилко со 30 страни .. машала Скопјанишчава јадачи на хамбургери :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.783
Кога ќе пораснеш(не со годините) и ќе разбереш дека граѓаните изминативе 20 години не гласале за програмите на политичките партии туку за имињата и искуствата со претходните влади дојди пак да збориме. Ова на хартија убаво стои, како и многу други работи, но во реалноста се поинакви работите, некој ден ќе го разбереш тоа.
0,0001% од народот ги чита тие програми од 200 и кусур страни. Тие се нешто налик ова. (Би ти ја препорачал серијава, али нема да ја разбереш)

Ај пошто гледам ептен си по тоа, дај скриншот/копија кај што пишува: Ќе се рушат/преместуваат Чичко стоилко и компанија!
На навреди се одговара - со навреди. Ама јас немам желба, искрено.
А ако народот е неписмен - па конечно има можност да се описмени.
--- надополнето: Nov 1, 2011 12:39 AM ---
Кога ќе пораснеш(не со годините) и ќе разбереш дека граѓаните изминативе 20 години не гласале за програмите на политичките партии туку за имињата и искуствата со претходните влади дојди пак да збориме. Ова на хартија убаво стои, како и многу други работи, но во реалноста се поинакви работите, некој ден ќе го разбереш тоа.
0,0001% од народот ги чита тие програми од 200 и кусур страни. Тие се нешто налик ова. (Би ти ја препорачал серијава, али нема да ја разбереш)

Ај пошто гледам ептен си по тоа, дај скриншот/копија кај што пишува: Ќе се рушат/преместуваат Чичко стоилко и компанија!
На навреди се одговара - со навреди. Ама јас немам желба, искрено.
А ако народот е неписмен - па конечно има можност да се описмени.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Чисто информативно, се буни некој уште за липите на Илинденска? Или пак сега кога се направи улицата, се нема време за размислување толку зошто не се вози 0.5 км на сат повеќе како порано за време на шпицот, мислам дури и Најчевска не кука повеќе за нив.
Исто така ми личи ситуацијава за Чичко Стоилко, ќе се заборави за месец, кога ќе заличи на нешто тој дел од Скопје.

Член од
25 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
3
Речиси е се уништено од тоа што беше скопски лендмарк, па ова уште остана. Жално и тажно за еден град да уништи нешто по што е препознатлив:(

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Леле,аман ако лендмарк за Скопје е Чичко Стоилко.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.154
Поени од реакции
30.279
Чичко Стоилко чим е таков бренд како што викате, и е популарен како што викате, тогаш сигурно има голем обрт годишно.
Така да имаат профит да отворат нов на подобра локација, како што спомна еден член погоре, во приземјето на некоја зграда. Мислам дека така и ќе направат.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мене повеќе би ми одговарало сендвичарата да се пресели на некоја нова, посовремена и похигиенска локација. Има изградено бренд, такада не би му било проблем на било кое место да привлече муштерии.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не им е таму местото, нека ги преселат. И на друго место да ги преселат, тие ако си имаат муштерии и таму ќе им дојдат. :)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Е стварно не сум во тек, иако сум веќе месец ипол дома не сум прошетал ич по градов се ми е некако како веќе видено а баш неќна сакав да поминам да земам еден хамбургер од кај чичко стоилко.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Е стварно не сум во тек, иако сум веќе месец ипол дома не сум прошетал ич по градов се ми е некако како веќе видено а баш неќна сакав да поминам да земам еден хамбургер од кај чичко стоилко.
Епа зимај побрзо, зошто може да ти е последниот сендвич. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Сега ќе нема кај да купувам хамбургери :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom