За што најчесто се расправате по дома?

Член од
8 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Се расправавме за PC-то најмногу, живееме двајцата сопругата и јас ама имавме еден компјутер, е потоа бошко си купи лаптоп и ја заеба сопругата и живееја сложно ever after!

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
За учење, телевизија али највише со татко ми кога ке ми седне на PC

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
хм..па најчесто за тоа дека не учам доволно,премногу седам на рс,нешто дека собата не ми е средена,плакарите ми се ко ураган да поминал низ нив.никако не и влага на мајка ми во глава дека нередот е мој и дека ми е полесно да си ги најдам стварите кога е неред:pipi:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Па како што гледам многу слични работи ве мачат ,ако сте зависни потсукајте ракави тоа е толку малку што се бара од вас ,учење, раскренување ,направите го тоа и нема проблем а ако сте самостојни отселете се и пак нема проблем . Инаку ние дома ретко се расправаме а кога се расправаме тоа е затоа што сакам најчесна слобода ,на пр. да одам сама во кино .....:smir: :smir: :smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
за оцените
за учење
за излагање

(готово бе се селам, беможам да ги издржам моиве):smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Се караме зашто не сум учел ич (а и точно е :D).И дека многу сум седел на компјутерот.А и кој да оди на продавница и кој да фрли ѓубрето:tapp:, аа да и нон-стоп СРЕДИ СИ ЈА СОБАТА! аман веќе :))

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
најповеќе за компјутерот...седам тука цела ноќ и ке закачам некој вирус или нешто слично...потоа ќе се разбудам и секако треба да го тепам помалиот брат зошто цел компјутер работи ко шпоре...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За пари за излегување најмногу :vozbud:

I

Ivan_FBI

Гостин
Најчесто се расправам кога ќе ми кажат "станувај од компјутер и земи учи нешто" и кога ќе ми седне некој друг на компјутер и тоа...:buum:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
За компјутерот.“Стани од компјутер веќе еднаш,цел ден на компјутер. Земи поучи нешто“ и за тоа „земи облечи се, ладно е ,ќе настинеш“
Само да те нервираат :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ууу за што само не... ако нема за што да се расправаме како по договор се нараќаме на стари теми кои фатиле прашинка - абе како во собрание.

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Јас ретко се расправам по дома.Не се сеќавам кога било последен пат и за што сме се карале.Порано имав повеќе проблеми околу излегувањето ама сега веќе навикнаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom