За што најчесто се расправате по дома?

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Paaaaa so majka mi
- Za cigari, ako sum se otkazela ne znam sto ke mi dala.. bla bla bla, ama jas ne se otkazuvam
-Za trosenje pari, zbori, zbori, zbori, drzi lekcii i na kraj pak ke mi dade, ne znam zosto uopste i spomnuva
-Za ucenje, bljak, na pamet znam sto ke kaze...
-Za toa kolku mnogu sum skitala, koga sum u Sk ne me ni gledala
-Koj da go cuva brat mi, ama jas sekad go napinjam deka ako ostane ke mu se desi ova,ona i se treska od zemja deka neke ja da go cuvam

So tatko mi ne se karam, ne smee da se kara so mene, znae deka posle dva dena nema da mu pravam muabet, i nemam nekoj zabrani od negova strana..

E so brat mi e posebna prikazna, se karame za sve i svasta, vo denot nema sansi da se desi da ima pomalku od 5 karanici, a nekoj od niv zavrsuvaat i so tepacka, ama nekad mu popustam posto e pomal od mene...Ali najvise si go sakam...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
За излегувањето,дека по цел ден сум била излезена или дека по цел ден сум на компјутер и за школото и оцените...едноставно ме излудуваат кога ќе свртат "муабет" на тие теми!

BlackZebra

надежен Архитект
Член од
6 септември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
1
За ништо многу!!! Само брат ми некош знајт да напрајт нервоза да јас да го исчовтам и после тато малце да викнит и толку!!! А мама секош ко ке дојт од на работа викат за патиките шо биле расфљани по ходници!!!

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Секој ден слушам проповеди од моите за јадењето во стил-ништо не јадеш,сучка си се напраила...и тука следуваат и закани како-нема искачање ако не почнеш да јадеш поише...е како се справувам-или почнувам да плачам и да врескам на цел глас,колку сакам ќе јадам и крај или пак си идам молчејќи у соба додека не им помине.И друго околу кое се расправаме е компјутерот,мајка ми сака да седне да поигра карти на него,но се разбира од мене неможе:icon_lol:,па следуваат повторно проповеди од типот-очите ќе ти испаднат,ќе се згравиш цела и сл:tapp:

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Нерационално трошење на моето драгоцено време (ова го слушам на ден по милион пати).Тоа е најчесто,а за да биде денот целосен ќе се најдат уште мал милион глупости,ама буквално глупости + учење,дремење пред компјутер..Мајка ми е практичен човек,секоја секунда и е испланирана (ВРЕМЕТО Е ПАРИ).
Татко ми не го дружам многу,не е интересен за карање,обично се буни дека сите сијалици биле уклучени ама кој го шиша...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Секогаш кога мајка ми сака нешто да направам,а ја сум на сред играње кантер...и она сеа ми вика оди купи воа или ноа,оди напрај нешто,или па почнува да ми држи предавања дека ја премногу сум мрзлив,дека ако продолжам вака нема да ме биде за ништо и блабла...и оди после ти играј кантер како шо треба...:toe:

M

**MEMORY**

Гостин
Скитање, скитање, скитање и скитање....се надевам дека се кажав и не испуштив ништо.:pos2:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Во последно време за мрзата која е застапена во моите жили. Инаку знаеме некогаш јас и брат ми да се поткачиме за некоја историска тема (не му замерувам што е хемичар) ама тоа кога заедно сме прочитале некоја добра книга.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Па кога ми се дерат зошто пребирам јадења, или зошто не учам доволно, или да не му досаѓам на братми за да си учи на рааТ. Кога слушам музика, кога свирам гитара, кога дишам од нивниот кислород, кога не можам да им докажам дека имам проблеми со спиењето.

Се за мене се расправаат.:nesum:

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Најчесто за глупости. Со мајка ми не се карам толку колку што се карам со сестра ми. Најмногу се караме за тоа кој ги остава алиштата на столица, па незнам за што друго, дека не сум наместила кревети, не сум отворила балконска врата и такви некои глупости. И секогаш ми вика па ја ли све треба да правам во куќава, то ништо не фаќаш, ова она и така тоа ти е. Живот што да правиш!

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Зашто акам по цел ден, зашто не учам, да прекинам да пушам, зашто трошам толку пари и слични секојдневни гомнарии...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.946
Поени од реакции
50.857
''Седни учи доста лежиш како паразит'','
'остави тие цигари гледаш ли дека палиш на 15 минути'',
''на што личи тоа цел ден надвор уличару'',
''среди ја таа соба ке фатиш болест некоја,''
''немој да лежиш и да јадеш''-''врати ги тањирите во кујна не мислам по тебе да идам цел живот'' вака нешто со тоа што више не ни реагирам кога ломотат им стскам mute и оставам да си тераат

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
abe edno vreme piskaa ama koga vidoa deka se izolirani od moja strana prekinaa baska so znam pocnaa i da cvikaat sea se svrtea rabotive u stil mnogu rabotis mnogu vezbas sedi odmori da ti donesam neso, i toa valjda e do niv so znam

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Највеќе слушам расправии од типот „синко учи, не си играј“ и тоа постојано више од мали нозе го слушам тој муабет.
А поситни расправии има од типот „неам чорапи, кај ми се боксериците, зашо ми ги испра фармерките коа треба да искачам сеа и сл.“.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
најчесто "кај е штрафцигерот? Кај се клучевите? Аман секогаш кога ти треба нешто во оваа куќа го нема!!!"
а расправии наменти за мене: престани да се дружиш со секакви дечишта и да искачаш до доцна, среди се малце!! а да и послениве неколу месеци - ишашај ја таа косата неможам да те гледам :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom