За што најчесто се расправате по дома?

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Eheeej odamna se nemam skarano so moite!
Sepak,ima nekoi malecki karanici najcesto so tatko mi poso on ima malce potezok karakter..on ne e los covek,samo mu treba vreme i trpenie!Koga trosam mnogu pari mi vika,ama ja si sedam mirna i go slusam da mu pomine nervozata i posle ja razresuvame situacijata!
So mama sekogas se karam zaradi dada..mislam..mrazam koga me kodosi za da mi vrati za neso so sum i napravila!Am odaaamna se nemam skarano onaka mnoogu so moite,od ko napraviv edna ogrooooooomna glupost pred 2 godini!

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
So mama se karam za jadenje , kolku i da jadam nejze ne i e dovolno , od onie majki e sto gotvi za cela vojska za rucek ...
So cece se karame za obleka posto sekogas mi ja deformira oblekata..
So Tatica ne se karam nikogas , znaj da se na murti kako Pelister ama ke isprcham muce i odma menva faca :)
So libeto ne se karame , se ljubime ...

S

Sasha

Гостин
Jas ako se raspravam toa go pravam obicno so tatko mi,a se raspravame za tv koj sto ke gleda,inaku za nesto poseriozno dosega ne!

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
bibika напиша:
Како е кај вас? За што најчесто се расправате по дома??? Како излегувате од кавгата? Како се чувствувате???
Најчесто кога се карам со мајка ми..не е карање туку се дере како не било во совршен ред или како не сум направила нешто што ми рекла во истата секунда кога она сакала и такви „ситници‘‘...а кога станува збор за татко ми...е тоа е веќе прича за себе,се караме за се и сешто не можам ни да почнам со причините(исти сме по карактер може затоа)...само разликата е што мајка ми може само да вика и да вика и знам дека ќе и помине,а татко ми ми вади ствари од дедо Ное и ми го трие носот со нив и затоа практикувам да си излезам зашто здосадено ми е од надвикување!

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Со мајка ми секоаш се карам за то шо не сум напрајла се’ шо ми рекла, едно нешто ако напрам зш не сум го напрајла другото итн итн. А со татко ми секоаш се карам за то шо по цел ден дремам пред коммпјутер и зато шо ретко отворам книга. Со сестра ми е веќе друга приказна, секој ден морат за нешо да се искараме

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
koga ke dojde casot na predavanje od strana na majka mi mi doaga da se samoubijam since vaka pa since taka pa since vaka :) nemozam nemozam :)
se karam koga igram fudbal odnosno poveke me karaat
se karam so brat mi zosto e teshka flegma mrza ..:) samo kompjuter go interesira se karam so drugarive koga treba da izlagame negde mislam onaka drugarski konflikt :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Najmnogu so maz mi se raspravame okolu sedenjeto na kompjuter koj koga da sedi,kolku vreme veke pocnavme i raspored da si pravime(dneven red):vozbud: .Ponekogas se raspravame i za odenjeto vo prodavnica zasto ziveeme mnogu visoko i toa e golem problem.Mozebi i za burickanjeto po alistata ponekogas pravi da sum mu luta bidejki znae vo ormanot da napravi se lom.A inaku imam i since ,2 godinki e ama gi rastura igrackite nasekade i go karam da gi sobira a toa kako za inaet mi zboruva nesto po bebeski(veke i nesto razbirlivo) i pak si tera po svoe,da si puknes.:toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
-За оцените и изостаноците во школо.
-За цигарите. (”Ако се откажеш од цигари, на крајот на месецот добиваш 100 евра„ :pos: И пак не им пали финтатаcigara: )
-За излегување и многучасовно неприбирање дома. :) Па сега ако не скитам, кога ќе скитам? :toe:
-За прекумерното барање пари и трошење на истите. :) Синдикалска фамилија, јбг :pos:
-За тоа кој да го шета кучето и да му го исчисти песокот на мачето.
-За прекумерно спиење (12+ часа), како и за синдромот ”сонце да не видиш„ (спиење цел ден, акање цела ноќ) :)
-За јадење нездрава и нејадење здрава храна. :) Мајка ми е health freak. (Тука спаѓа и секојдневно внесување на витамини Б6, Б12, Ц и пожелно Д. Брокули- придружна салата на секој ручек, без јаболко насабајле ништо не правиме. Кока-Кола е Ѓаволот himself, свежо цедени сокови рулЗ. Забранети се пржени продукти во домот. Епа не можам веќе nervozna: )
-За нередот во соба. (”Сестра ти по цел ден чисти, ти ништо не си фатила„:tapp:)
-За катадневно прекумерно дремење на биро пред компјутер. (”Ете, после ќе се жалиш, очите ти се расипале„)
-За пушење во соба (”Отвори прозор, до тука ги осеќам цигарите„-а она у дневна, јас во соба, на различни спратови сме побогу! Што нос ќе имаше до таму да ги осеќа... :pop:)
-За тоа кој да седи на пи-си. (Ова со сестрите)

И други некои ситници...
Ова вака сееееееееекој ден... :tapp:

Член од
29 март 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
многу седам пред компјутер и речиси секој ден се расправам со моите...:S

F

filmadzijka

Гостин
1. koj da sedne na kompjuterot
2. koj da go zeme daljinskoto i da bira programa
3. koj ke odi da kupi gricki

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
За компјутерот и за учење:uvo:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Верувале или не, Не се ни расправам дома буквално за ништо максимално искулирано некад ке кажат вака или така ке средам направам и повторно максимално искулирано

Kajgana Shop

На врв Bottom