За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
I
кад се мора мора се. Најболното од се е што кога те нервираат(си го бараат шамарот) тоа го прават од досада , или пошто слушнале од некоја поискусна (голема вреќа, која за да не биде единствената заведува и други) како дека ако те сака ке се смени (знете оние собирања на женско друштво во кое сите и се диват на една од нив)и после идат кај своите партнери го пробуваат новиот рецепт-препишан од нивниот идол И сваќаат- ДА, те сака ама се сменила само раката која ке ти плесне љубовно шамарче (боксче) потоа следува нема поеќе дружење со својот идол и потоа следува посветеност само кон партнерот.
Да мораш да ја удриш, пошто ја сакаш, немаш време да и објаснуваш каде греши, во спротивно може да те малтретира со секакви приказни но нема да ја удреш пошто ти е само мало бројче на крајот од листата?

:salut:
Извини, какви се тие женски друштва и од каква средина потекнуваат? Живо ме интересира какви се тие ритуали на дивење и пробување рецепти.

А на темава...никогаш не би удрила јас шамар на некој, освен ако не ме навреди/сум во опасност. А ако ме удри мене некој...да речеме дека нема толку лесно да помине.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
vlatkolik nemoj svoite karakteristiki da im gi prepisuvas na drugite . Bratce ako misles deka ovaka lizejki im se na momive na net ke opnes nesto brat u zabluda si , na kraj ke im ostanes samo ramo za placenje a taka se stanuva

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

razmisli dobro
Моите карактеристики и да сакаш неможеш да ги имаш
Сакаш и ти да лижеш малку? :lizavce:
Ќе пукнам од мука што те немаше до сега,каде беше порано да ме просветлиш,сега е касно...фак :bip:
кад се мора мора се. Најболното од се е што кога те нервираат(си го бараат шамарот) тоа го прават од досада , или пошто слушнале од некоја поискусна (голема вреќа, која за да не биде единствената заведува и други) како дека ако те сака ке се смени (знете оние собирања на женско друштво во кое сите и се диват на една од нив)и после идат кај своите партнери го пробуваат новиот рецепт-препишан од нивниот идол И сваќаат- ДА, те сака ама се сменила само раката која ке ти плесне љубовно шамарче (боксче) потоа следува нема поеќе дружење со својот идол и потоа следува посветеност само кон партнерот.
Да мораш да ја удриш, пошто ја сакаш, немаш време да и објаснуваш каде греши, во спротивно може да те малтретира со секакви приказни но нема да ја удреш пошто ти е само мало бројче на крајот од листата?

:salut:
Скул,за собирања на чешма,на сред село најверојатно каде на друго место се вртат такви муабети... :icon_lol:

Ти заслужуваш ниедна да не те погледне,21 век сме,сите работи се решаваат со конверзација а не со плескање шамари и боксови,типичен пример си за у една тема у хумор,ај замисли си само како го гледаш татко ти како ја млати мајка ти по дома и како и е на жената,а како ќе ти биде тебе
Сва среќа што немам сестра,а да ја имав недај боже да дознаев дека некој ја удрил,крв ќе му се напијам

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ако стварно не ги знаеш тие ритуали на дивење онда треба да си прашаш дома бидејќи јас не можам а инаку радо би ти ги објаснил сите тие манифестации. Не верувам дека си против сето ова затоа што погоре напиша ''освен ако не ме навреди'' од што произлегува дека и ти при навреда би кренала рака. Зарем не мислеш дека со тие женски игри го навредувате машкиот род или партнерот. Ако не можеш да си го признаеш на себе и на другите сето ова тогаш погледни малку подлабоко во себе и ке видеш дека не треба да се инаетиш туку признај си и плесни си еден шамар сама, помалку ке те боли.А од која средина потекнуваат, е сосема непотребно (навредливо?)бидејќи сите живееме во иста средина, немој да мислеш дека ти си на некоја друга планета бидејќи ако стварно си оваква ама не верувам, ќе дојде ден кога ќе изнервираш некој тип ќе изедеш шлаканичка ќе ти текне што си пишувала на форумов и ќе си легнеш на брашното.

Без навреда немој да мислеш дека неможе да ти се случи,ама некојпат е тотално неизбежно.
:pipi:

vlatkolik и да е последно твоитекарактеристики не би сакал да ги имам премногу би ми било срам да ги имам. Ама стварно се лижеш признај ама овие се чудни девојчиња сакаат кутриња како тебе.Знам дека е касно за твоето просветлување ЧЕДО БЛУДНО. На чешма да на сред село гледаш како си ти паметен и прошетан градски човек само, глуп човек со тоа што ке ме вреѓаш пцуеш нема да бидеш појак маж туку поголема .... Ама тоа е твојот начин на конверзација, така ти голем човеку од 21 век ги решаваш работите. Дали заслужувам да ме погледне некоја ке реши тааа бидејќи мислење од машки не ми значат освен ако не си хомо па сакаш да дудлаш. Да мајка ми како и мајка ти во истиот хумор после ќотек оди на секс со татко ми пошто очигледно дома не добива се! У суштина можеби затоа и немаш сестра.
А и кој знае можеби некој комшија потполнувал празнини.
ПА НЕЛИ СМЕ 21 ВЕК голем ЧОВЕКУ?

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
DRIFT_CROSS напиша:
vlatkolik и да е последно твоитекарактеристики не би сакал да ги имам премногу би ми било срам да ги имам. Ама стварно се лижеш признај ама овие се чудни девојчиња сакаат кутриња како тебе.Знам дека е касно за твоето просветлување ЧЕДО БЛУДНО. На чешма да на сред село гледаш како си ти паметен и прошетан градски човек само, глуп човек со тоа што ке ме вреѓаш пцуеш нема да бидеш појак маж туку поголема .... Ама тоа е твојот начин на конверзација, така ти голем човеку од 21 век ги решаваш работите. Дали заслужувам да ме погледне некоја ке реши тааа бидејќи мислење од машки не ми значат освен ако не си хомо па сакаш да дудлаш. Да мајка ми како и мајка ти во истиот хумор после ќотек оди на секс со татко ми пошто очигледно дома не добива се! У суштина можеби затоа и немаш сестра.
А и кој знае можеби некој комшија потполнувал празнини.
ПА НЕЛИ СМЕ 21 ВЕК голем ЧОВЕКУ?
Ако прочита убаво се ќе видиш дека нигде не сум те опцул или навредил,како ти со болдов мене што ме навреди,се гледа дека си плиток во мозокот па и ќе ти одбијам на глупост,ако си приметил дека во твоја близина и кај тебе се попунуваат празнини тоа е твое,дете растено во здрава средина не размислува како тебе,не се плаши не сум хомо(докази ако сакаш кажи :icon_lol: ),далеку си ти од 21 век!
Убаво рекле додека има овци ќе има и волна!
Ај сега рест ин пис!

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
vlatkolik Браво за тебе во право си! Не те опцув ни јас тебе ама сам почна со ниски удари, па не мора пак да се лижеш. Дечко не се плашам дали си хомо само си кажав свое мислење,исто како и ти нели? Здрава средина според тебе е? Немој да мислеш дека со толку ниски муабети ке како растење во здрава средина е доказ дека не си плиток во мозокот.Тоа е само потврда дека ти како човек од 21 век не почитуваш туѓо мислење вреѓаш луѓе со спротивни ставови од твоите, што ако погледнеш погоре јас никаде не го направив. Е токму тоа е доказ дека овој твој 21 век почнува да ми се свиѓа, тогаш можам слободно да конверзирам (осудувам луѓе со спротивно мислење)
Другар џабе везеш се ти паѓа во вода:pos2:

Hit stronger the bitch:nesvest:

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Забегавме ептен од темата и ќе не бришат ама ај ќе пишам уште сега,почитувам туѓи мислења но за вакви работи не,едноставно неможам да сфатам како некој може да удри женско и крај,вреѓам кога ме вреѓаат плеј д гејм, а тебе ако ти е фетиш да тепаш жени слободно продужи.
Толку од мене на темава :salut:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ако стварно не ги знаеш тие ритуали на дивење онда треба да си прашаш дома бидејќи јас не можам а инаку радо би ти ги објаснил сите тие манифестации.
Eпа објасни ми ги де (или ај да не те напињам, може шамар ќе ми врзеш :icon_lol:)
Шала на страна, ама ептен погрешно си информиран, затоа прашав во какви средини се вртат такви муабети, затоа што такви девојки за среќа не постојат (освен во некои порурални средини, ама тука не се мешам).
Дома нема што да прашувам, не се практикува кај нас насилство за почит.:wink:
Не верувам дека си против сето ова затоа што погоре напиша ''освен ако не ме навреди'' од што произлегува дека и ти при навреда би кренала рака. Зарем не мислеш дека со тие женски игри го навредувате машкиот род или партнерот.
Искрено, за да мислиш дека партнерката ти „кова завери“ со другарките, ти праи магии и ти тера „инат“ треба да имаш позадина со психолошки пореметувања, макар и минимални. Нормален човек има и нормален праг на толеранција. А каде е границата на оној кој ќе крене рака на женската да го почитува? Ако има среќа (читај, ако она е до толку глупа да остане со него) и има деца, што ќе биде тогаш? И нив ќе ги млати да го почитуваат?
Ако не можеш да си го признаеш на себе и на другите сето ова тогаш погледни малку подлабоко во себе и ке видеш дека не треба да се инаетиш туку признај си и плесни си еден шамар сама, помалку ке те боли.
Што тоа да си признаам? Дека заслужувам шамар секојпат кога не му одам по газот на дечко ми?:( Јас па глупа и проста, и без да ме тепа го почитувам.:(
А од која средина потекнуваат, е сосема непотребно (навредливо?)бидејќи сите живееме во иста средина, немој да мислеш дека ти си на некоја друга планета бидејќи ако стварно си оваква ама не верувам, ќе дојде ден кога ќе изнервираш некој тип ќе изедеш шлаканичка ќе ти текне што си пишувала на форумов и ќе си легнеш на брашното.
Реков еднаш, ќе речам пак-мене тип да ми удри шамар НЕМА. Не верувам дека некогаш ќе нападнам некој, така да...ти пропаѓа се во вода.:icon_lol:
А кога праиме муабет за нервози...има бе златен секакви anger managment програми за таквите пореметени. Не можат тие во здрава средина да опстојат, а семејство да оформат па е чиста фикција.
На крај краева, златни СОС броеви што одма може да се свртат ако некој решил да ти „го дотера умот“. А не верувам дека би држело објаснување „Ме изнервира“ или „Си го заслужи“.

Чаоски.:kewl:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сметам дека не сум во заблуда драга моја бидејки ти си првата која го негира ова сто знаци не си искрена или пак ти е срам да признаеш, сметајки те како женско само тие две работи идат во прилог. А сум пријатно изненаден бидејки има девојки кои се разликуваат од другите, бидејки и јас како сто читаш се разликувам од другите машки.:toe:
Со изјавување на моите ставови немав намера да поовредам никој освен ако не ми е женска и не ме изнервира :jaj:

Убедена сум дека не сум ни првата,ни последна што го има истиот став по ова прашање.Искрено жал ми е што воопшто читам вакви мислења,целосно стојам зад ставот дека со шамара ништо не се решава,јас ни за најголемата причина што може некој да ја изнесе нема да подржам кревање рака,се може да се реши со Крај,развод,разговор..било што.Ниту сум кренала на некој рака прва(доколку ме удрат,секако ќе вратам доколку е од женски пол,а ако е од машки тоа е последниот контакт меѓу нас,било да ми е партнер,било да ми е другар),ниту пак планирам да решам нешто со ќотек.Фала богу имам уста и мозок,нив ги користам во секоја прилика.
Не ми е целта да убедувам некој во мојот став,досега не сум била удрена од никого,а краеви на врска сум имала со секакви причини,изгледа сум имала среќа да не налетам на некој мачо мен па да ме вразуми:retard
И на крај краева,кој е Тој и со какво право би ме удрил?!Ниту ме создал,ниту ме планирал,крвно не сум поврзана,секој по својот пат.Сите со вакви ставови,не ги сакам во моја близина,едноставно не си одговараме ниту за пријатели.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
ednas u osnovno..u 7mo odd,ama samo togas i stvarno zasluzi taa so da i praam:)za da udram devojka treba epten mnogu da me iznervira...kako so naprai ovaa:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема потреба да доаѓа до физички пресметки.Се може да се реши со зборови.
Реков и претходно во темава дека сум против било какво насилство,без разлика дали е тоа помеѓу ист пол или меѓу спротивен.
Мене ако ме удри еднаш,тоа ќе биде крај и една огромна црта врз неговото име на мојот список.
Ме имаат удрено и тоа по наредба од едно друго машко.Со таа особа не комуницирам и немам воопшто таква намера.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
abe i ja ne bi udril...ama iskreno da ja vidis ovaa kakva e i kako se ponasa ke vidis deka ne moze da se resi se so zborovi...i plus ne mi se naluti ic tuku se praese ko nisto da ne bilo...a toa e taka zatoa sto ne sum prv koj ja udril:icon_lol::icon_lol:

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Ако ме изнервират тогаш може по некојпат жешки :) А најногу се случуве на Информатика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom