Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 69
I
А на темава...никогаш не би удрила јас шамар на некој, освен ако не ме навреди/сум во опасност. А ако ме удри мене некој...да речеме дека нема толку лесно да помине.
Извини, какви се тие женски друштва и од каква средина потекнуваат? Живо ме интересира какви се тие ритуали на дивење и пробување рецепти.кад се мора мора се. Најболното од се е што кога те нервираат(си го бараат шамарот) тоа го прават од досада , или пошто слушнале од некоја поискусна (голема вреќа, која за да не биде единствената заведува и други) како дека ако те сака ке се смени (знете оние собирања на женско друштво во кое сите и се диват на една од нив)и после идат кај своите партнери го пробуваат новиот рецепт-препишан од нивниот идол И сваќаат- ДА, те сака ама се сменила само раката која ке ти плесне љубовно шамарче (боксче) потоа следува нема поеќе дружење со својот идол и потоа следува посветеност само кон партнерот.
Да мораш да ја удриш, пошто ја сакаш, немаш време да и објаснуваш каде греши, во спротивно може да те малтретира со секакви приказни но нема да ја удреш пошто ти е само мало бројче на крајот од листата?
:salut:
А на темава...никогаш не би удрила јас шамар на некој, освен ако не ме навреди/сум во опасност. А ако ме удри мене некој...да речеме дека нема толку лесно да помине.