- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 0
dobro gi sporedi rabotite ama ne deka go branam acid ko prvo moite si gi znam i nikogas ne im se slucilo takvo nesto poradi prosta pricina NE SE ZASLUZILE a za toa plaskanje na zensko .. doaga i koga ke ti pukne filmot .. imam drugar koito e nogu vluben vo edna zenska cesto se zaedno ne mozam da kazam deka odat ama moeto kutro i naivno drugarce i odi ama na se po gazot kao kutrence e, se pravi za nea a ovaa na kakvi losi nacini mu vraka. go rezili pred drugite luge, go navreduva i red drugi glupostiMarchence напиша::nenene:za greota si ti i tvojata kultura i tvojot odnos kon demokratskoto pravo na sopstveno mislenje!!!!
Vo sekoj slucaj jas si drzam do svoeto deka ne e maz toj sto ke digne raka na zensko!!!!!!!!
p.s. kako bi ti bilo koga tatkoti bi ja tepal majkati, ili nekoj bi ja izboksiral sestrati???:uvo:
znaci spored mene ne sekoja zenska zasluzuva da bide fizicki maltretirana ama ne dozvoluvaj da ti se kaci naglava ... ti ja stavas na piedestal ona te stava u kocina.. kolku podobro se odnesuvas prema nea obratno proporcionalno ti vozvraka ona
pa se nadevam deka nekoi nema da se naluti na moeto mislenje sepak toa e samo moe mislenje
p.s. jas licno bi najdel drugi nacini da vozvrnam ako nesto loso mi se naprai od strana na zensko .. fizickoto nasilstvo e samo vo slucaj koga epten ke ti pukne film