За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
12 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Marchence напиша:
:nenene:za greota si ti i tvojata kultura i tvojot odnos kon demokratskoto pravo na sopstveno mislenje!!!!

Vo sekoj slucaj jas si drzam do svoeto deka ne e maz toj sto ke digne raka na zensko!!!!!!!!

p.s. kako bi ti bilo koga tatkoti bi ja tepal majkati, ili nekoj bi ja izboksiral sestrati???:uvo:
dobro gi sporedi rabotite ama ne deka go branam acid ko prvo moite si gi znam i nikogas ne im se slucilo takvo nesto poradi prosta pricina NE SE ZASLUZILE a za toa plaskanje na zensko .. doaga i koga ke ti pukne filmot .. imam drugar koito e nogu vluben vo edna zenska cesto se zaedno ne mozam da kazam deka odat ama moeto kutro i naivno drugarce i odi ama na se po gazot kao kutrence e, se pravi za nea a ovaa na kakvi losi nacini mu vraka. go rezili pred drugite luge, go navreduva i red drugi gluposti
znaci spored mene ne sekoja zenska zasluzuva da bide fizicki maltretirana ama ne dozvoluvaj da ti se kaci naglava ... ti ja stavas na piedestal ona te stava u kocina.. kolku podobro se odnesuvas prema nea obratno proporcionalno ti vozvraka ona
pa se nadevam deka nekoi nema da se naluti na moeto mislenje sepak toa e samo moe mislenje
p.s. jas licno bi najdel drugi nacini da vozvrnam ako nesto loso mi se naprai od strana na zensko .. fizickoto nasilstvo e samo vo slucaj koga epten ke ti pukne film

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
se slagam so tebe deka nikoj nikogo ne treba da pravi budala! no dokolku nekoj te iznervira ili te ponizi vratimu onaka kako sto znaes i umees no ne FIZICKI. izvikajse ili vrati so ista mera, ili najdobro ignoriraj nekoj koj ne go zasluzuva tvoeto pocituvanje, no da tepas devojka pa toa e varvarski, nisko....

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Marchence напиша:
se slagam so tebe deka nikoj nikogo ne treba da pravi budala! no dokolku nekoj te iznervira ili te ponizi vratimu onaka kako sto znaes i umees no ne FIZICKI. izvikajse ili vrati so ista mera, ili najdobro ignoriraj nekoj koj ne go zasluzuva tvoeto pocituvanje, no da tepas devojka pa toa e varvarski, nisko....
Алоооооо! ИЗОЛИРАНИ СЛУЧАИ! Не е поентата да ја истепаш ако те понижи, поентата е да ја удриш ако е ненормална лудача опасна по живот. Ти очигледно не го сфаќаш тоа.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Скулгрл напиша:
Алоооооо! ИЗОЛИРАНИ СЛУЧАИ! Не е поентата да ја истепаш ако те понижи, поентата е да ја удриш ако е ненормална лудача опасна по живот. Ти очигледно не го сфаќаш тоа.
Мислиш дека и после 10-тото објаснување ќе ја сфати поентата, или пак ќе пише нешто од типот на: "ccc, nemate nikakva kultura!!!! ne e maz toj sto ke krene raka na zenskooo!!!! :nenene::nenene::nenene: "?

Поентата е што Марченце е ненормалната лудача која ја спомнуваш. Воопшто не се ни труди да го сфати тоа што се обидуваме да и го објасниме, или едноставно - толкав и е капацитетот. Затоа, едноставно баталете ја и продолжете со дискусијата на темава без неа. Ако прочитам уште еден од нејзините постови тука, ќе биде банирана од темата.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Еден шамар, онака инстинктивно кога ќе ти светне у глава од провокации и нервирање (ова и за машки и за женски), може и не е ништо страшно. Се додека не збориме за здраво млатење

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Како иначе ќе те сака ако не ја потплеснеш од време на време?
Мора да и покажеш дека ја сакаш. Ако не ја тепаш значи не ја сакаш.
Збеснуваат нели Зоци, им треба малку дисциплина од време на време.
Куче не е само така да го оставиш, камо ли жена.
Кај им дадовме да можат да гласаат и излегуваат без придружба на друго машко?
Има кинеска поговорка, кога ќе се вратиш од работа истепај ја жената, ти не знаеш зошто, али таа добро знае.
Абе жената ти е како приколка на камион ја спрегнуваш и ја влечеш по тебе кај што ќе одиш:)

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Муабетов е за под маса...

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
Никогаш. Нема ни да направам такво нешто,па коку и да ми згреши.

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
КУКАВИЦИТЕ ТРПАТ А ВИСТИНСКИТЕ МАЖИ ГИ ГИ ПОКАЖУВААТ СВОИТЕ СТАВОВИ НА МНОГУ ЕДНОСТАВЕН НАЧИН (hit the bitch)ИЛИ ЗА ПОНЕХРАБРИТЕ СЕКОГАШ ПОСТОИ ВТОРА ОПЦИЈА -КЛЕКНИ ПРЕД НЕА И ГЛЕДАЈ ЈА ВЕЧЕР РЕПРИЗАТА ОД ФУДБАЛОТ -ДОДЕКА ЗМИЈАТА ЛАЗИ ПО ТУЃИ КРЕВЕТИ:vozbud:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ииииии мадр факр дрифт а хит Д бич :tapp: -јас сум кукавица :bip:
Имаше у основно една абе со поглед онака ти вика дојди удри ме,толку арогантна и некоја чудна фаца абе да ти е мерак да ја маваш,а и она беше некоја кучка невидена да неможеш да прозбориш со неа,имав неколку пати желба а и ме имаше доста изнервирано да и ја здрвам една ама сум се воздржувал само поради тоа што е женско!
Мислам дека никогаш не би удрил девојче,било што да е...
(плескање по г`з за време на секс не се рачуна :icon_lol: )

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Ednas imam udreno, vo 4to odd i daov kloca mislam ja krenav do plafon :pos:
Inace vo posledno vreme (poslednive 10 godini) nemam udreno. :wink:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Темава е за машки али морам да си кажам и јас...:smir:
Никогас ме нема исшамарано машко, ниту па јас. Повеќе знаат да ме заболат зборови отколку шамар. А кога машко би ме удрило би му вратила без размислување, па што биде нека биде....:salut:
Boli.. Veruj mi..
Porano abe obozavav da provociram.. Jadev boksovi samari sto ne.. Ama gadni provokacii onaka bez vrska.. Jadev burek na golemo.. I boli.. I ja po moe mroase da vratam.. I use tolku posle.. Lomoi..
Ama i maski jadele kotek nekolku pati zs jadele burek :baeh:
Epa sea.. Mavas u jajca, se vitka od bolka, go butkas na zemja i nemoze da se brani bas mn mn togas.. Mavaj ne zali :D:D:D

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ej nemojte pogresno da me svatite ama za se si ima pricina kao na pr. zenata koga ja sozdaval gospod i dal itrina, za da zaebava mazi koi ne si gi poznavaat potencijalite, a na mazot gospod mu dal sila so koja treba da ja skroti zenskata itrina , da ja pokori zasto ako zena ti go nema stravot t.e ne ti e potcineta togas taa ne e tvoja zena posto ne ja ispolnuvas celosno.
mora brat da ti go ima stravot znaes starite rekle :STRAVOT LOZJE CUVA

p.s EBI DA TE SAKA TEPAJ DA TE SLUSA

jooo vlatkolik abe ako ne si kukavica ondak onaa od sosnovno ostavila golema traga vo tvojata psiha man, ako togas ne si sobral hrabrost da a vrestis sega kasno e brat vozot ti zaminal :drk:

p.s ЉУБОВТА Е БОЛНА ДОЗВОЛИ И ДА ОСЕТИ

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
еднаш сум удрил женско, со штека за билијард, и од тогаш си ветив дека повеќе не удирам па шо сака нека е зашо последиците беа големи
после тоа неколку пати сум кренал рака, ама не сум удрил. во основа сум смирен по карактер и тешко ме нервираат, ама кога ќе ме изнервираат не можам да се контролирам
саботата за малку ќе удрев, не е важно шо се случи, важно ми дојде преку глава и со левата рака ја стегнав за врат а ја кренав десната и она почна да плаче, па се вразумив и ја пуштив, имам среќа и јас и она што ми дојде паметот
не сакам да удирам, и се трудам да не го направам тоа, никогаш

Kajgana Shop

На врв Bottom