За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ej nemojte pogresno da me svatite ama za se si ima pricina kao na pr. zenata koga ja sozdaval gospod i dal itrina, za da zaebava mazi koi ne si gi poznavaat potencijalite, a na mazot gospod mu dal sila so koja treba da ja skroti zenskata itrina , da ja pokori zasto ako zena ti go nema stravot t.e ne ti e potcineta togas taa ne e tvoja zena posto ne ja ispolnuvas celosno.
mora brat da ti go ima stravot znaes starite rekle :STRAVOT LOZJE CUVA

p.s EBI DA TE SAKA TEPAJ DA TE SLUSA
Како прво...не е кучка да ти се покори!
Како второ...не си за неа плашило за да ти го има стравот!
Како трето...не е робинка да ти се потчини!

Не се исполнува жена со ќотек,не се вразумува така,не и иде паметот со некоја шамара и Нема никогаш да те почитува ако ја удриш.Кога Господ на мажот му дал сила која ќе ја примени на женски пол,дефинитивно му скратил многу од паметот.

Од она напишаното со црвено ми се дигаат цревата,колкава интелегенција е потребна да се свати и примени буквално.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
jooo vlatkolik abe ako ne si kukavica ondak onaa od sosnovno ostavila golema traga vo tvojata psiha man, ako togas ne si sobral hrabrost da a vrestis sega kasno e brat vozot ti zaminal :drk:

p.s ЉУБОВТА Е БОЛНА ДОЗВОЛИ И ДА ОСЕТИ
ах ме трогна :icon_lol:
и железница ме уби со возовиве ми нема спас увек ми бегаат :bip:
немора да собирам храброст за да удрам девојче не е мој стил,љубовта се осеќа на друг начин,страшната работа е ако си ти ова вистинскиот а подобро е ако ти е второ јас (т.е ова што го пишуваш е твое виртуелно покажување-не се плаши не си единствен ќе сретнеш многу такви тука) иначе остана ко емот-иконана што си ја ставил (во превод дркаџија) :wink:

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
leandra crevata ti se digaat posto si gladna ama svesna si deka vistinata e taa, sekoja zena mora da se potcini vo krvta i e da bide rob potvrda: sekoja zena tajno sonuva da bide silubana
aj sega kazi deka gresam

vlatkolik nemoj svoite karakteristiki da im gi prepisuvas na drugite . Bratce ako misles deka ovaka lizejki im se na momive na net ke opnes nesto brat u zabluda si , na kraj ke im ostanes samo ramo za placenje a taka se stanuva

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

razmisli dobro

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
leandra crevata ti se digaat posto si gladna ama svesna si deka vistinata e taa, sekoja zena mora da se potcini vo krvta i e da bide rob potvrda: sekoja zena tajno sonuva da bide silubana
aj sega kazi deka gresam

razmisli dobro
Мислам дека во случајов сум жена Јас,барем до денес така се осеќам,освен ако нешто не се сменило во организмов и физичкиов изглед,а јас немам поим:wink:Значи вака...ова е некое тешко мислење кое до денес опстојува кај некои мажи (примери има одлични на форумов,да не ги набројувам,мислам дека сите знаат кој се:) )За среќа бројот на тие мажи е намален,а се надевам и дека понатаму нема да постои маж што ќе размислува вака.
Ќе тргнам од себе си и ќе зборам во мое име.Јас несакам да се чувствувам потчинета,тоа страшно ме иритира,карактерно не дозволувам да ми се случи тоа од било кој,најмалку од партнерот.Секој потег за тоа од негова страна за такво нешто,ќе значи дефинитивен Крај,без размислување.Немам фантазија да бидам силувана,тоа е најгрозната работа-секс без желба,обострана страст и насилство.Не дај боже да го доживеам.Реалноста за ова говори дека жените на кој им се случило да бидат силувани од страно лице имаат трајни психички последици,а оние кој што се силувани од својот партнер имаат одбивност кон сексот.

И за крај...Да кажувам дека грешиш,односно тврдам дека си во заблуда.

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Сметам дека не сум во заблуда драга моја бидејки ти си првата која го негира ова сто знаци не си искрена или пак ти е срам да признаеш, сметајки те како женско само тие две работи идат во прилог. А сум пријатно изненаден бидејки има девојки кои се разликуваат од другите, бидејки и јас како сто читаш се разликувам од другите машки.:toe:
Со изјавување на моите ставови немав намера да поовредам никој освен ако не ми е женска и не ме изнервира :jaj:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Прво морам да напоменам дека ова „плескањево„ може и двосмислено да се свати ама ок.
А досега немам удрено женско ни еднаш и не мислам дека некогаш ке мозам да удрам(не за друго зш е од понежениот пол и мојт да ти припаднит во несвест). Ама имат некој женски стварно забегани.
Еднаш на сред чаршија едни две ко му се нафрлија на еден, абе ке го испокршеја од ќотек, со боксој го маваа а тој џентламен не сакаше да им врати. Е тие многу ме изнервираја.
Е да си знајте девојки ако ретко јадите ќотек понекогаш си барате големо плескање(ќотек)

iwo

Тоше Проески 4 еver
Член од
15 јуни 2007
Мислења
38
Поени од реакции
0
Прво морам да напоменам дека ова „плескањево„ може и двосмислено да се свати ама ок.
А досега немам удрено женско ни еднаш и не мислам дека некогаш ке мозам да удрам(не за друго зш е од понежениот пол и мојт да ти припаднит во несвест). Ама имат некој женски стварно забегани.
Еднаш на сред чаршија едни две ко му се нафрлија на еден, абе ке го испокршеја од ќотек, со боксој го маваа а тој џентламен не сакаше да им врати. Е тие многу ме изнервираја.
Е да си знајте девојки ако ретко јадите ќотек понекогаш си барате големо плескање(ќотек)
Па види вака... тој или бил пореметен... или тој си има "spanking fetish"

а да ме залепи некоја мене, можда и да и вратам ако е на фаца ко Ружна Лети :wink: ама ако е Бомба, е тогаш доброволно ке се наместам за да земе подобар замав :wink:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Абе немам удрено никад.Освен можда еднаш у осмо,али она беше толку дебела,шо чисто сумњам дека уопште го осетила ударот.
Едноставно понекогаш девојчињата ми ги пукаат нервите,ама многу повеке ми се допага вербалниот начин на возвракање.Поефетктивен е а и без тоа не би се осмелил да удрам некој што е послаб од мене...

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Па види вака... тој или бил пореметен... или тој си има "spanking fetish"

а да ме залепи некоја мене, можда и да и вратам ако е на фаца ко Ружна Лети :wink: ама ако е Бомба, е тогаш доброволно ке се наместам за да земе подобар замав :wink:
абе брат некоја ко ќе претерат не гледаш шо фаца имат верувај

А еве уште еден доказ колку се забегани женскиве „суштества„ (да не се налутат - само исклучоци од нив се такви).
Еден другар на една и рече КУ*ВА а оваа падна во несвест.
трагедија хехе

iwo

Тоше Проески 4 еver
Член од
15 јуни 2007
Мислења
38
Поени од реакции
0
а шо ке се десеше ак и речеше нешто добро?? лет ми гес :)

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
кад се мора мора се. Најболното од се е што кога те нервираат(си го бараат шамарот) тоа го прават од досада , или пошто слушнале од некоја поискусна (голема вреќа, која за да не биде единствената заведува и други) како дека ако те сака ке се смени (знете оние собирања на женско друштво во кое сите и се диват на една од нив)и после идат кај своите партнери го пробуваат новиот рецепт-препишан од нивниот идол И сваќаат- ДА, те сака ама се сменила само раката која ке ти плесне љубовно шамарче (боксче) потоа следува нема поеќе дружење со својот идол и потоа следува посветеност само кон партнерот.
Да мораш да ја удриш, пошто ја сакаш, немаш време да и објаснуваш каде греши, во спротивно може да те малтретира со секакви приказни но нема да ја удреш пошто ти е само мало бројче на крајот од листата?

:salut:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Па немам удрено девојка до сега, но исто така не би дозволил и мене да ме удри девојка пошто тогаш ке биде сериозна работа :)

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Vo 7 odd edna me udri mene i jas koga ja opaliv ne mozese da gleda. A eden drugar (malku zabegan) na edno devojce od negoviot klas i ja cukase glavata vo zid.

Член од
18 октомври 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Точно значи треба да се врзуе по некоја одвреме навреме нели за да се знае кој е газдата било дали е у врска или у клас ама кога те нервира брат опали ја јако да памти!:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom