Е сега злато ја да ти објаснам нека проба тоа да го направи нема да ја удрам кажав веќе претходно зашто,но за ова постои една многу добра вештина наречена АИКИДО по што бргу ќе ја неутрализираш опасноста а да нема удар ако се разбираме:smir:Ситна провокација е некоја пореметена да те гребе и кубе манијачки? Или треба да остане маж и да изгуби око?
Кога некој се чувствува вистински загрозен, негова должност е да се одбрани по секоја цена. Инстинкт бе злато, инстинкт за преживување.
Bez navreda jkd, no se somnevam deka na mnozinstvoto mazi im e potrebno aikido za da se odbranat od partnerkata, a pritoa da ne ja povredat.:wink: Inaku, se soglasuvam so tebe.Е сега злато ја да ти објаснам нека проба тоа да го направи нема да ја удрам кажав веќе претходно зашто,но за ова постои една многу добра вештина наречена АИКИДО по што бргу ќе ја неутрализираш опасноста а да нема удар ако се разбираме:smir:
Не е убаво тепањето, ама чим се изборија за рамноправност па нека го делат и правото на јадење ќотек.
Se slagam deka zena ne e za tepanje ama nemoj da mislis deka i vie muskite moze da ne trenirate nas zenite kako sto sakate, zatoa sto zena sto ti misli nikoj ne ti misli!ме прозва спуки
еве..
сум чул дека на жена рака не се кревало, па ко ја подбрав со клоци..
не бе, жена е за љубење, не за тепање.
има многу посуптилни, а поефективни методи за покорување на жената.
Всушност, ниедна физичка лузна не "јаде" толку, колку емотивната.
Јас кучево не сум го тепал додека сум го тренирал, а камо ли женските.
А верувајте, женско е полесно да истренираш од хаска. Многу своеглави суштества
не дека нешо те напаѓам али ако се погоди некој "МАЛ" како мене и импулсивен тешко дека ќе му вратиш, јас лично не удирам воопшто никого се додека не ми се скине некоја жица во глава (додека не ми прекурчи некој/а) после тоа ни коскозглобно охрид не го склопува :kesa:mraFka напиша:Inaku ako mene se potrudi nekoj da me udri, a do sega ne se desilo toa ke pie povratna kaj sto najveke go boli, a se znae koja e slabata tocka na muzite.
не дека нешо те напаѓам али ако се погоди некој "МАЛ" како мене и импулсивен тешко дека ќе му вратиш, јас лично не удирам воопшто никого се додека не ми се скине некоја жица во глава (додека не ми прекурчи некој/а) после тоа ни коскозглобно охрид не го склопува :kesa:
јебига али тоа е импулсивност :nesum:
ХМ никогаш н не викај никогаш златно правило:pos2:
Нема што повеќе да додадам на ова. И мене АМА БАШ ИСТОТО МИ СЕ СЛУЧИ и си го доби типката. Ама филиииинг!! Не можам да опишам. Се што знам е дека од тогаш па на ваму поради истата причина ја удрив бившата. Ми беше малку тешко, па да си олеснам уште една опачечки си доби. И се додека викаше ``не си маж да ме удриш``, после тоа викаше ``извини, извини, не мислев така``....Ми се има случено еднаш во средношколските денови, ама навистина си заслужи бе, плус неколку пати ми викаше иронично: "Ајде, удриме бе, ајде ако можеш"! И се деси "пљааас"! И да ви кажам искрено - филинг беше и воопшто не сум зажалил до ден денес.
Вие?