За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
30 октомври 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
ova vo 8mo
curata nesto se zanesuvase
a mene bas mi trebase sestar za po matematika
i ja vo ednata raka sestar
i so drugata ja plaskam po malce i samo mi se otpusti ebeniot sestar i ja zabodiv malce pod usni edna mala tocka
i kaj pedagogot pa vaka taka
mi rece :eek:va ne e karate klub idi zapisi se karate za da pravis vaka

ludila
back in the days
:vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
Sedat tepaci i praat mubet koj kogo i kako iznatepal :
- Pa koa mu ja sibnav edna, pa leva, pa desna...
Koga ono naminuva nivni poznajnik :
- Aman be, samo za tepanje zborite, eee, pa daj kazete nesto za zenski na primer, pa dosadni ste veke !
Stama...site u zemja gledaat. Eden id niv go procisti grloto :
- Cekam ja taka, zenska na zakazano i gleam mi kasni pet minuti...pa deset...eve ja doaga...pa koga i bapnav edna po mucka, pa use edna, pa kloca...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Su podchuknal taka spontano, so intenzitet nedovolenza da se obelezi ili zapamti udarot. Inaku takvo za oblezuvanje nemam do sega, ama sum razmisluval na taa tema veke nekolku pati!

[Marko]

Мочко
Член од
21 октомври 2007
Мислења
143
Поени од реакции
2
да бе, кога бев помал (6,7) одд негде, имаше една свиња, многу се понашаше... ко ја расчукав на клоци ни А не ми рече :) :pos2:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не ме удриле досега, иако еднаш малку фалеше. Зашто дечкото се правеше газда и се силеше на послаби, а ја се најдов паметната да се мешам. Ја педа од земја, он 3 х мене, и тргна шамар да ми мава. Не се случи, битно.

Како и да е, не дозволувам некој да ме удри. Мајка ми и татко ми цел живот на мене рака не кренале, он се нашол... Нека се осуди само на таква работа, било кој. Па да зажали малку. Повеќе.

Не се решаваат нештата со ќотек...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Мајка ми и татко ми не кренале рака на мене а не па некој друг. Не можам да разберам машки кои удриле девојка. За мене тоа се слабаци кои својата таканаречена сила ја покажуваат на девојки.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Мора да се поправам... (ми текна).

Се сетив дека во 2ро одделение сум удрил девочје/чупе.
То е то, ако ме чита сега, нека ми прости :(

Edit:
Does that makes me Booley? *плачи*

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не сум удрил никогаш, ни пак ќе удрам.

Ако ептен си заслужила, зборот боли повеќе од ќотек. Кажи и се во фаца и нека му ја мисли после... нема потреба од тепање...

Мажите што тепаат жени не вредат за ништо...

С

Сатори

Гостин
.

abe i ja ne bi udril...ama iskreno da ja vidis ovaa kakva e i kako se ponasa ke vidis deka ne moze da se resi se so zborovi...i plus ne mi se naluti ic tuku se praese ko nisto da ne bilo...a toa e taka zatoa sto ne sum prv koj ja udril:icon_lol::icon_lol:
Ouuuu убаво беше чувството? Tell me, tell me!!!
За да можам да направам операција за промена на полот, but that is not gonna do it. :(

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
мислам негде во шесто беше и чупето ми удри по мадиња...онака без причина а таја откачена скорз и ме изнервира 500 и ја фатив за врат после ама не ја удрив...Арно шо не ја удрив оти ако му стегнев една ке ја повредев...
А за друг пат незнам непамтап можное ако ми текнике напишам...

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Не сум удрил и мислам дека нема да удрам,не да провоцира што сака нека прави,да ме удри нема да и дозволам,така да што знам ипак и она е нечија ќерка ,сестра,пред се тргнувам од следново зашто не би удрил,па и јас имам сестра која доколку биде удрена знам како ќе се чувствувам,не дека ќе му опростам,напротив ќе го однесам у болница фраерот ќе му го сменам личниот опис :tapp: :tapp: :tapp:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.741
Поени од реакции
22.746
nikogas ne sum udril , sum nemal pricina do sega paa sega natamu ke vidime

Kajgana Shop

На врв Bottom