За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Тенкју, таков сум - нема потреба да глумам фино момче. 8)

Згреши ми нешто, згреши ми многу - ќе ти згрешам и јас. :D

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Хммм чекајте малце мене не ми е јасно нешто :? :? :? :? :? :?

Ако девојката ми удри шамар, јас треба да бидам џентлмен и да и го свртам и другиот образ? Заеби ... не сум толкав џентлмен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Вака сега ...
Машкото ако дигне рака на девојка, тогаш тој е слабак, сељак, балканец и не знам што уште не...
А ако женското дигне рака на машкото, тогаш нема никакви коментари а? И сега ако машкото возврати, тогаш повторно коментарите слабак, сељак, балканец ... не иде така ...

Не дигам рака на посилен, сем ако не ме удри тој прв, или ако ме нападне.
Девојките го злоупотребуваат тоа што машките не сакаат да удрат девојче и тоа им дава слила први да удрат - после ова враќам, или делам шлајмови :lol: :lol: :lol: :lol:

И уште нешто за крај... Зошто тој што си ја удира жената или пак што удира девојка е Балканец??? Од каде ви податок дека на Балканот се удираат повеќе девојки отколку во останати делови од светот?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Се кладам дека Америте поеќе ги ќофтаат кучките од нас.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Добро што тука само поминуваат со полесни телесни повреди.
Во LA на пример, ќе ти каже факинг бич, фак ју стјупид слат и ќе ти направи :viol1:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
E aj i jas da napisham moe mislenje .. !

Mashko nema pravo da digne raka na zensko da i udri edna, a ni zensko nema pravo na mashko takvo neshto da napraj !

Se pochnuva deka nekoj od zenskiot ili mashkiot pol kazhuva nekoj si gluposti.. i splash shamar.. Nemozime da se nauchime site da mu vratime so zboroj mesto shamari napred nazat ? Nishto ne dobivame od toa ! Zborovite povejke bolat.. Shamaro ke boli nekoj den ali do tolku e. Ne se zamaraj so takvi raboti !
Jas mavam mashko samo ako mi kazhi .. deka mozam da mu manam edna !

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Целосно се согласувам, најреален пост до сега! :wink:

Јас реков дека би плеснал женско само во 2 случаја:
- Ако тоа го бара (по газе);
- Ако таа ме удри прва.

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
StenmarC i ostali -- ako nekoj rece deka masko koe udira zensko e seljak, balkanec itn itn, a ne gi vkluci i zenite, neznaci deka nema mislenje i za takvite zeni, samo deka toa ne e temata ovde mozebi:)
Zensko shto kreva raka e uste pobeter spored mene, jas tie gi vikam "cavki." :) Sekoe pokazuvanje na sila e nedostatok na samodoverba i ostanati kvaliteti so koi covek moze da dokaze, da ubedi ili da smeni situacija, pa rezortira na mavanje. Nisko, pateticno i bas ko shto nekoj opisa ednakvo na ponasanjeto na onie koi koristat zborovi ko: "bitch, slut itn itn" so taa razlika shto iako u USA-ta gi ima kolku sakash takvi, takvite se edna malku podruga klasa, so koja se nadevam nemate namera da se sporeduvate. Jas kolku sto mozam da primetam site vie ste obrazovani, vospitani deca, od familii a ne od geta, nemate vie rasteno na ulica pa da se sporedivate so holivudskite "legendi" koi gi gledate na film - koi se malku i preuveliceni.
Neka udri ili neka krene raka obrazovan, pocituvan, amer pa da videte sto ke mu se sluci od gospogjata :)
Problemot e shto kaj nas se krie, ovde nekoj ko ke krene raka 911 ne mu bega... kaj nas toa e normalno i nikoj ne se buni, samo mava nazad :)
Od kade mislenjeto deka na Balkanot go ima povekje... well, ok nemoze coek da bide 100% siguren, ama deka Balkanecot se dici i fali najvekje e fakt-"mavaj ja da te slusa" ne go izmislile francuzite ;)
Generalizacija se mnogu losa rabota, ama nekogash mora da se upotrebat za da se dolovi poenta, nemora da se osekjate povikani... sem ako stvarno ne ste pesnicari:)
pozdrav

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Toa deka mavat pojchem vo Balkan od nego na drugo mesto nema vrska. Vo svedska isto taka beshe. Da te udri mazot se javuvash vo policija i odma idat. Ali sho postignaa od toa ? Nishto. Zenskite pochnaa da go zlupotrebuvat toa. I da ne jadele chotek od mazhot, se javuvale i vikale raboti sho ne bile vistinski.

E takvi se rabotite. Zenskite ne se sekogash dobri kao sho se mislat, ne gi branam mashkite a ne gi branam ni zenskite. Koe mashko bi se javuval vo policija da mu kazhi deka Zenatamu go tepa ? Topa epten retko se sluchuva, a mislite li deka ne se sluchuva ? Se sluchuva i toa. Maz i zena doma da se karat i zenskata mesto zboroj da mu daj eden shamar, to ke bide fer ? Mozi ona ja pochna kavgata a toj ke kazhi neshto sho i smeta i ona ke mu mafni edna ? Ne we. Ova si e nesalam. Nikoj nema pravo da mava ili da tepa drug coek.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Да ви кажам право, не верував дека постојат и жени кои се искрени на оваа тема.

ОBDN и Sandra - браво!
smizlicka - уа!

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Беше мортус пијана, бевме сами во едно паркче, и почна да снима глупи љубоморни филмови.. И викав да престане, да се прибере..

Ми рече „Шо ако не престанам, ќе ме удриш? Ајде удри ме, ајде, исто како да си ме удрил, и да не ме удриш...

Коа и фрснав еден шамар, уште го памтам звукот.. Прво не и се веруваше, падна на колена, и почна јако да плаче... Ја дигнав од земја, ја префрлив преку рамо, и ја однесов дома кај мене на трезнење (т.е. во тој момент накај кола)... Уште во кола почна да ме гучка и да ми се извинува...

Другиот ден ми рече дека и е жал што била толку пијана, ама дека среќа што сум ја удрил, пошто иначе, после нејзините сцени, ако не сум и врзел една, за мифка ќе ме сметала...

Иначе, од моја гледна точка, шамарот беше мавнат само со една цел.. Отрезнување!

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
OBDN напиша:
StenmarC i ostali -- ako nekoj rece deka masko koe udira zensko e seljak, balkanec itn itn, a ne gi vkluci i zenite, neznaci deka nema mislenje i za takvite zeni, samo deka toa ne e temata ovde mozebi:) ..........................
pozdrav
Е така може ... кога ќе ги „опфатиш“ и жените во таа класификација.
Често пати жените го злоупотребуваат тоа наше „несакање„ да дигнеме рака. Тоа е она што ме пизди најмногу.
Инаку еднаш ми дигнала рака девојка, т.е. се обидела да ме удри и и ја фатив. Среќа што се исконтролирав во тој момент и само ја одбутнав од мене и се тргнав на страна. Пак ќе го спомнам вицот со папагалот ... „Кога немаш крила не се qrchi"

Секоја чест за Сандра за искреноста.

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
StenmarC напиша:
OBDN напиша:
StenmarC i ostali -- ako nekoj rece deka masko koe udira zensko e seljak, balkanec itn itn, a ne gi vkluci i zenite, neznaci deka nema mislenje i za takvite zeni, samo deka toa ne e temata ovde mozebi:) ..........................
pozdrav
Е така може ... кога ќе ги „опфатиш“ и жените во таа класификација.
Често пати жените го злоупотребуваат тоа наше „несакање„ да дигнеме рака. Тоа е она што ме пизди најмногу.
Инаку еднаш ми дигнала рака девојка, т.е. се обидела да ме удри и и ја фатив. Среќа што се исконтролирав во тој момент и само ја одбутнав од мене и се тргнав на страна. Пак ќе го спомнам вицот со папагалот ... „Кога немаш крила не се qrchi"

Секоја чест за Сандра за искреноста.
Jas use na pocetok (da ne scrollam sea da baram) rekov, ako se perci mavaj ic ne se misli:)
Nit ikoj krenal raka, nit sum krenala, a mnogu pati mi idelo da mavnam iskreno, ama pobezbolno fizicki a mnogu po bolno psihicki e samo da zavrtish ledja i da si zamines... i feelingot e bolji.
Ne zasluzuvaat i samar be - ke si crveneam jas raka neam druga rabota. Zboruvam za lugje generalno, koi za mene polot ne gi opredeluva, ednostavno ima idioti/idiotki i onie drugite, ima kreteni i onie drugite, ima seljacana i onie drugite...
Pak ke povtoram, ne ni trosam vreme na lugje koi imaat kapacitet da me nateraat da pomislam deka rado bi krenala raka, a kamoli da krenam.. i pak ke prasam, so so smizli se druzite vie be? :) Da ne ispadne narciosoidno, ama stvarno pak da prasam, so koj toa se druzite vie? Ili mozebi do godinite e pa jas sum daleku od toa "kakvi se nemashe dur ne porasnaa? "

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
OBDN напиша:
Da ne ispadne narciosoidno, ama stvarno pak da prasam, so koj toa se druzite vie? Ili mozebi do godinite e pa jas sum daleku od toa "kakvi se nemashe dur ne porasnaa? "
Немој да го сфатите ова погрешно, али мислам дека она што се претставува на форум воопшто не е исто со она во реалноста - мислам на односот меѓу луѓето и искреноста.

Само да се појаснам ... моите постови околу удирањето се однесуваат само за девојки со кои сум имал некаква врска. За останатите не се замарам многу, а имам и поефикасни методи :P

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
StenmarC напиша:
OBDN напиша:
Da ne ispadne narciosoidno, ama stvarno pak da prasam, so koj toa se druzite vie? Ili mozebi do godinite e pa jas sum daleku od toa "kakvi se nemashe dur ne porasnaa? "
Немој да го сфатите ова погрешно, али мислам дека она што се претставува на форум воопшто не е исто со она во реалноста - мислам на односот меѓу луѓето и искреноста.

Само да се појаснам ... моите постови околу удирањето се однесуваат само за девојки со кои сум имал некаква врска. За останатите не се замарам многу, а имам и поефикасни методи :P

Ne go razbiram pogresno, ama ne go razbiram voopsto. Zashto e porazlicno?
Poso jas isto gubre sum, i tamu i vamu mavam ko ke mi pukne ;)
Nedaj boze da se zamarash so site, kaj ke ni bide krajot. :) Aj da parafraziram togash, bidejki stvarno iskreno me interesira: Kako mozesh da bidesh vo vrski so devojki na koi na lice im se cita kapacitetot da te izvadat od takt? Ili ne im se cita? Mislam deka im se cita.

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
OBDN напиша:
Ne go razbiram pogresno, ama ne go razbiram voopsto. Zashto e porazlicno?
Poso jas isto gubre sum, i tamu i vamu mavam ko ke mi pukne ;)
Nedaj boze da se zamarash so site, kaj ke ni bide krajot. :) Aj da parafraziram togash, bidejki stvarno iskreno me interesira: Kako mozesh da bidesh vo vrski so devojki na koi na lice im se cita kapacitetot da te izvadat od takt? Ili ne im se cita? Mislam deka im se cita.
Пааа је поразлично, али ... мислам дека не треба објаснување нели? :P
А за тоа последното, знаеш... коа си да речеме заљубен не обрнуваш внимание толку, а и не си дошол до таа ситуација некоја да те извади од такт и не знаеш каква е. Инаку повеќе нервира и вади од такт кога тоа ке ти го напраи некоја која си мислел дека не е способна за тоа. Повеќе пизди

Kajgana Shop

На врв Bottom