Моето_е_поголемо
муа не ме лазе
- Член од
- 22 јули 2005
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 21
Мистичен напиша:A тие кои ќе ти направат заплет? Им расплетуваш по некоја?
Не, таквите генетски ги пореметувам 8)
Мистичен напиша:A тие кои ќе ти направат заплет? Им расплетуваш по некоја?
Bravo, bravo za moeto_e_pogolemo. Druze, aj nabaci nekoja finta kako toa ti "na kulturen nacin" gi resavas. Jas ne znam dali sum kulturen ili ne ama takvite sajki jasno im kazuvam da brkaat rabota na drugo mesto i so drug, ne so mene.Моето_е_поголемо напиша:Во ситуациите што ги наведе не би рекол дека се работи за девојка туку за сајки. Таквите во старт ги решавам на фин и културен начин без да и оставам простор за заплет.Acid напиша:Чекај, чекај.. Да ти опцуе мајка, шајка, да ти плесне шамар пред твоите, да ти плесне шамар на само, да те загребе со нокти по лице, да ти остави трајни лузни - не би ја плеснал? Само ако животот ти е загрозен?Моето_е_поголемо напиша:Само ако директно ми е загрозен животот, или на некој од околината, инаку никогаш.
Или пак кога на некоја од уста и искача пролив без причина, едноставно обожава да кења ретко и течно, пробуваш да и ја затнеш а не помага ни тоалетна, ни аргументи, ни затнување на уши, едноставно ти вика: те молам удри ме. Па затоа, како добродушна личност која сака секогаш да помогне, за нејзино добро и ја даваш една преку фаца.yin yang напиша:Удираат тие што немаат аргумент.
Кога не знаат како да се искажат, маваат.
Мистичен напиша:Или пак кога на некоја од уста и искача пролив без причина, едноставно обожава да кења ретко и течно, пробуваш да и ја затнеш а не помага ни тоалетна, ни аргументи, ни затнување на уши, едноставно ти вика: те молам удри ме. Па затоа, како добродушна личност која сака секогаш да помогне, за нејзино добро и ја даваш една преку фаца.
Секогаш помага и поефикасно е од тоалетна.
П.С. Нели кога имаш прилив од многу често бришење почнува да те пржи чмарот? Вака е поефикасно, нема контраиндикации.
Уау, па нели ти беше таа која аргументира? Се гордеам што секогаш баратам со аргументи. Никогаш не блебетам за џабе. Но, никогаш и не напуштам дискусија. А и никогаш не седам, молчам и блеам, без разлика дали ќе и ја бапнам или не.yin yang напиша:Ако не можеш да слушаш, тргни се.
Никој не те тера на сила да слушаш што зборува оној кој те нервира.
„Или ајде ќе седам ќе блеам и ќе молчам и кога ќе ми дојде преку глава ќе и опнам една„
Леле тактика.:icon_roll