smizlicka напиша:
ej da se razbereme ima smizli koi se kurcat i sto ne se kurcat,vo ovoj slucaj ja spagam vo pomirnite,a inace vie maskite ako vise ste tooolkavi MAZISTA najdete si nekoj ramen na vas a ne zensko.ne go opravduvam tvoeto mislenje i smetam deka kolku i da zgresi zenata ne treba da se krene raka na nea.mene dotolku nekoj mi krene raka nikogas ne bi mu prostila. :shock: :!:
Не спомнав никакви шмизли :lol: :lol: :lol: :lol:
Девојко понекогаш сите претеруваме. Претеруваат и женските. Се силат, аздисуваат, па и закануваат. Не викам дека сите се такви, но еве земи ги во предвид таквите. Ќе те напизди максимално, ќе се обидеш на добар начин да ја смириш и со зборови да и разјасниш нешто, а она кутрата викајќи ти,провоцирајќи и напаѓајки гаѓа у незгодно место(слаба точка) иако знае дека не треба да го прави тоа. Знае дека мажите по правило не удираат девојка и го злоупотребува тоа. Епа сега.... понекогаш и заслужуваат таквите по некоја васпитна.
Инаку да си го кажам моето мислење на темава, пошто вчера кога пишував ме дисконектираше и ми се изгуби постот и ме мрзеше да го препишувам.....
Не сум удрил девојка. Како деца докај 4то одд да, али тогаш мали бевме, али вака нешто сериозно не памтам.
За да удрам девојка овие денови треба МНОГУ МНОГУ да претера и да не сфаќа дека не сакам да ја удрам и ради тоа попуштам. Но, ако веќе дојде до таму, пре би и дал сочен, лигав и зелен шлајм у фаца, отколку шамар.
И за крај... шмизличка ако се решам да удрам или `ркнам некоја девојка таа автоматски нема да постои веќе - множам со НУЛА, така да тоа дали она мене ќе ми прости, или не ама ич нема да ме занима пошто ќе биде од личност која нема да постои за мене 8)