За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Sakam sredeni maski sto pazat na izgledot...sakam farmercinja,moze bluzonce,bluzicka,sto bilo sto potseka na sredeno....ne sum bas za onoj rock stil...

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623

Вака нешто слично да биди

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Еве како треба да изгледа еден маж секојдневно(според мене):

Патики,панталони и обичен дуксер:)Ништо повеќе.
А и ова не е за у ѓубре:)

За свечени пригоди:

Итн..итн...
Мислам дека Adam Brody што и да облече ми се свиѓа,така да ако ми дадат да облечам маж ке го облечам како него!!!:vozbud:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Adam Brody ми изгледа како штотуку да го напуштил Аушвиц!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Спортски облечен - фармерки и маичка со некоја интересна порака или слика. :vozbud: И да не пука облеката на него! Ич нејќам машки шо се облакаат у тесно!!! А од бои - плаво, тегет, бело, црно или сиво.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ја би ја облекол сексетарски :vozbud: класика,спортско-елегантна комбинација и некоја је*озовна штиклица :vozbud:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Пфф...како и да е,во стил да е :)

Инаку сенешто ми се допаѓа да видам,а и ценам едноставност пред се.
Од бои поштовам тегет,зелено,сиво,црно,ама на некои и бело им седи. Розево не доаѓа во предвид. :pipi:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ахам ај да барам алишта сега да ја шмекнам ангелчето :pos2:

инаку за девојкаа паа вака нешто сакам така нешто да не е многу со џиџи миџи :)

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
ме мрзи да барам слики на нетот сеа, ама за женски...
се е до женската, пфф шо знам..
ја највише сакам корсет или некое лесно фустанче..онака свечено
а секојдневно...и то не знам..летно време „бициклисти“ и куса маица, да се глеа папчето =) а зимно, тренерчиња нешо...мање битно...
Single, sexy, sweet...
и шо се однесува до накит и бижутерија нешто у склоп со облеката и пригодата и да не е премногу пренатрупано.
Енд

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Во принцип сакам спортски облечени машки, онака блузонче, фармерки, патики, лежерно и опуштено. Ама никако да налетам на таков. :pos:
Не сакам кога премногу обрнуваат детали на марката и кога се палат на скапа облека што повеќе им дава геј изглед отколку мажествен. :icon_lol: Не сакам ни кога се тинтраат како жени, идат на фризер 5 пати неделно, имаат дома куп козметика, се пеглаат по секое бањање итн... Не сакам кога се феминизираат со сила.

Кажав, лежерно и опуштено, спортска комбинација, не сакам многу елеганција, кошули, сакоа... Мада во некои прилики и тоа мора. :icon_lol: Кондура уопште не поштувам кај машко. Има време за тоа кога ќе бидат во позрелите свои години. :icon_lol:

Сепак, за човек со кого се останато е во ред, најмалку важна работа ми е како се облекува. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom