За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam sredeni maski sto pazat na izgledot...sakam farmercinja,moze bluzonce,bluzicka,sto bilo sto potseka na sredeno....ne sum bas za onoj rock stil...

jennifer-love-hewitt-picture-1.jpg

Вака нешто слично да биди

Еве како треба да изгледа еден маж секојдневно(според мене):
adam_brody.jpg

Патики,панталони и обичен дуксер:)Ништо повеќе.
А и ова не е за у ѓубре:)
adam-brody-dog.jpg

За свечени пригоди:
adam_brody_98.jpg

Итн..итн...
Мислам дека Adam Brody што и да облече ми се свиѓа,така да ако ми дадат да облечам маж ке го облечам како него!!!:vozbud:

Adam Brody ми изгледа како штотуку да го напуштил Аушвиц!

Спортски облечен - фармерки и маичка со некоја интересна порака или слика. :vozbud: И да не пука облеката на него! Ич нејќам машки шо се облакаат у тесно!!! А од бои - плаво, тегет, бело, црно или сиво.

ја би ја облекол сексетарски :vozbud: класика,спортско-елегантна комбинација и некоја је*озовна штиклица :vozbud:

Пфф...како и да е,во стил да е :)

Инаку сенешто ми се допаѓа да видам,а и ценам едноставност пред се.
Од бои поштовам тегет,зелено,сиво,црно,ама на некои и бело им седи. Розево не доаѓа во предвид. :pipi:

377-465-G73w.jpg
376-596-X40w.jpg

353-300-X40w.jpg
382-387-X40w.jpg

377-975-X40w.jpg
372-948-X40w.jpg

381-413-X40w.jpg
365-205-X40w.jpg

ахам ај да барам алишта сега да ја шмекнам ангелчето :pos2:

инаку за девојкаа паа вака нешто сакам така нешто да не е многу со џиџи миџи :)

02-077AFIN_L.jpg

ме мрзи да барам слики на нетот сеа, ама за женски...
се е до женската, пфф шо знам..
ја највише сакам корсет или некое лесно фустанче..онака свечено
а секојдневно...и то не знам..летно време „бициклисти“ и куса маица, да се глеа папчето =) а зимно, тренерчиња нешо...мање битно...
Single, sexy, sweet...
и шо се однесува до накит и бижутерија нешто у склоп со облеката и пригодата и да не е премногу пренатрупано.
Енд

Во принцип сакам спортски облечени машки, онака блузонче, фармерки, патики, лежерно и опуштено. Ама никако да налетам на таков. :pos:
Не сакам кога премногу обрнуваат детали на марката и кога се палат на скапа облека што повеќе им дава геј изглед отколку мажествен. :icon_lol: Не сакам ни кога се тинтраат како жени, идат на фризер 5 пати неделно, имаат дома куп козметика, се пеглаат по секое бањање итн... Не сакам кога се феминизираат со сила.

Кажав, лежерно и опуштено, спортска комбинација, не сакам многу елеганција, кошули, сакоа... Мада во некои прилики и тоа мора. :icon_lol: Кондура уопште не поштувам кај машко. Има време за тоа кога ќе бидат во позрелите свои години. :icon_lol:

Сепак, за човек со кого се останато е во ред, најмалку важна работа ми е како се облекува. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom