Ќе стои зашто да не...ја секад носам така..само што можеби машките би сакале со штикла,ја тоа со патики си го носамЗа девојчињата:Не знам како се викаат ама има едни блузи,некако едното рамо им е голо,ракавот им пага на раката.Е тоа, во комбинација со некоја мини сукња ама тексас..ке стои ли убаво?
Мислам дека зборевме за облека, и како би облекле машко или грешка сум?Без навреда ова на се личи само на машко не личи.
По кремски и потрендовски од таа твоја слика, во моментов нема. Стил нула.Мислам дека зборевме за облека, и како би облекле машко или грешка сум?
Или поубаво би било машко облечено во прилепена маичка и претесни фармерки????? :nesvest:
Зашо стил нула? Зашо не ни се свиѓаат исти работи? Сепак овде збориме за вкус, мене не ми се свиѓаат такви кремци ама баш ич дури и одвратни ми се ама , не можеш тоа да го смениш...По кремски и потрендовски од таа твоја слика, во моментов нема. Стил нула.
Иначе да си кажам ја на темава за мене.
Зашто стил нула? Зашто е Кремски де. Кај бараш стил у кремско облакање?Зашо стил нула? Зашо не ни се свиѓаат исти работи? Сепак овде збориме за вкус, мене не ми се свиѓаат такви кремци ама баш ич дури и одвратни ми се ама , не можеш тоа да го смениш...
А еве што да речеме за девојчето во твојата слика? Баш симпатично ама темата е за облека а јас не гледам во што е облечено девојчето... :smir:
Аиииии грешка сме се разбрале, :kesa: , точно...Зашто стил нула? Зашто е Кремски де. Кај бараш стил у кремско облакање?
Девојчето на мојата слика е во црно облечено, you get the picture надоле како изгледа.
А ако пак неможеш да ја замислиш, онда само замисли дека надоле е во црна фармерка.
Сепак немало потреба за објаснување нели :wink:Аиииии грешка сме се разбрале, :kesa: , точно...
Девојчето е баш убаво може и мантил да е тоа...
:helou: