AnaMercury
Love is only a feeling...
- Член од
- 30 декември 2007
- Мислења
- 1.097
- Поени од реакции
- 190
Не ми е јасно од каде вакво чудење.Озбилно??? Ти би сакала да шеташ низ плоштад со некој вака што се облекува? :/
Да, би сакала...и тоа многу.
Не ми е јасно од каде вакво чудење.Озбилно??? Ти би сакала да шеташ низ плоштад со некој вака што се облекува? :/
Па што знам, некако не му стои за годините таа облека а комбинацијата сив капут, црни панталони и кафеави чевли му вришти...Не ми е јасно од каде вакво чудење.
Да, би сакала...и тоа многу.
Не го сакам нешто претерано, ама да не се лажеме најдобар стил има.
И батево (чичево)
Оваа 2 од кој порнич ја сликаше бе цц :pos2: Иначе мн јако е облечена таква секретарка сакам !Прегледај го приврзокот 40097Прегледај го приврзокот 40098Прегледај го приврзокот 40099,ako moram da gi oblakam,vaka neso bi bilo,ma da ima uste varijanti u igra,a ako nemoram,togas goli bi bilo bolje:kesa::nesvest:
Hahahaha,da,da,da,da,od porka e,ako sakas da ti go kazam imeto,kazi)))))Оваа 2 од кој порнич ја сликаше бе цц :pos2: Иначе мн јако е облечена таква секретарка сакам !
Сосе брадата???Ауу да за Бред немам комент комплет е тип топ и ја би го шетала него секаде уфффф....
Леле еј баш прееска ја видов сликава и прво на памет што ми падна е дека е преубаво облечена
Со извинение, ама очигледно е дека на сликата е Чак Бас, а не Ед Вествик, a Чак Бас ги има освоено и сите девојки во свет и сите модни критичари, веруј. На сликите е топ.Па што знам, некако не му стои за годините таа облека а комбинацијата сив капут, црни панталони и кафеави чевли му вришти...
Ама што знам јас за мода.