За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

F

Frankie Yale

Гостин
Не ми е јасно од каде вакво чудење.
Да, би сакала...и тоа многу.
Па што знам, некако не му стои за годините таа облека а комбинацијата сив капут, црни панталони и кафеави чевли му вришти...
Ама што знам јас за мода.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31

Без таа ташната или што и да е кај вториот :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не го сакам нешто претерано, ама да не се лажеме најдобар стил има.

И батево (чичево)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Не го сакам нешто претерано, ама да не се лажеме најдобар стил има.

И батево (чичево)

Ауу да за Бред немам комент комплет е тип топ и ја би го шетала него секаде уфффф....:pipi:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
th_03765_001_123_148lo.jpg hh.JPG Male-road-accidents-due-to-women-short-skirts-1-570x427.jpg :pipi:,ako moram da gi oblakam,vaka neso bi bilo,ma da ima uste varijanti u igra,a ako nemoram,togas goli bi bilo bolje:):):):pipi::kesa::nesvest:

П

Пепси_

Гостин
Прегледај го приврзокот 40097Прегледај го приврзокот 40098Прегледај го приврзокот 40099:pipi:,ako moram da gi oblakam,vaka neso bi bilo,ma da ima uste varijanti u igra,a ako nemoram,togas goli bi bilo bolje:):):):pipi::kesa::nesvest:
Оваа 2 од кој порнич ја сликаше бе цц :pos2: Иначе мн јако е облечена таква секретарка сакам !

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918

vo zelenoto bi ja zenel definitivno :)

од прилика вака нешто..

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ауу да за Бред немам комент комплет е тип топ и ја би го шетала него секаде уфффф....:pipi:
Сосе брадата???

--- надополнето ---

Леле еј баш прееска ја видов сликава и прво на памет што ми падна е дека е преубаво облечена :)

--- надополнето ---

Па што знам, некако не му стои за годините таа облека а комбинацијата сив капут, црни панталони и кафеави чевли му вришти...
Ама што знам јас за мода.
Со извинение, ама очигледно е дека на сликата е Чак Бас, а не Ед Вествик, a Чак Бас ги има освоено и сите девојки во свет и сите модни критичари, веруј. На сликите е топ.

Kajgana Shop

На врв Bottom