За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

П

Пепси_

Гостин
Па сега зависи од кој аспект ги гледаш нештата........ спортско елегантен стил за мене е фармерка со некоја интересна кошула... а чисто спортска комбинација- фармерка искомбинирана со некоја блуза :icon_lol: иначе и јас сакам елегантно се зависи од приликата :)
Дали воопшто знаеш како изгледа чисто спортска комбинација ? очигледно не според она задебеленото

ОТ. Иначе јас како би облекол некоја... елегантно :) а на некои им стои и спортско доста добро

Член од
19 септември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
хахахха, јас убаво знам .....изгледа некој друг незнае, иначе кој кажа дека на некои не им стои спортско .....читај подобро те молам :) а за доста мислам дека некој друг треба да прекине

Член од
8 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
6
Ne preferiram sportsko - eleganten stil. Stil li e toa? Ili e sportsko ili eliegantno. Farmerki i kosulce pa ic. Farmerki so patiki i se znae, maica ili dukser... Ili siroki pantaloni so maica... Ili pantaloni i cipelica i kosulica i maramce... i oro...

П

Пепси_

Гостин
хахахха, јас убаво знам .....изгледа некој друг незнае, иначе кој кажа дека на некои не им стои спортско .....читај подобро те молам :) а за доста мислам дека некој друг треба да прекине
Не сум знаел дека фармерките спаѓаат под спортска облека :tapp:

П

Пепси_

Гостин
Грд човек да го облече нај убавото парче ем нема да знае да го носе ем грдо че му стое,а убав човек и нај сокинатото да го облече че му стое најубаво тоа е факт

Kajgana Shop

На врв Bottom