За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.063
Поени од реакции
15.033
Калимер0 и јас тоа помислив да го пишам кога ја отворав темава во нов таб :)
туку ај ќе го цитирам моето другарче од клупата во средно:
тесни фармерчиња....и тесна блуза...и вода да истури (животна желба на мојот школски да ја види една школска во тоа издание) :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Повеќето женски облакаат манекени , повеќето машки облакаат курви.
Јебемга, незнам како би ја облекол ама сигурно не како да би требало да и платам после секс.

Aurora-Borealis

Едно дејче :D
Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Нешто слично, како Дејвид Бекам и Џош Духамел на сликиве.

bozhe petra

i love rock n' roll
Член од
5 јули 2011
Мислења
38
Поени од реакции
12
ma ja bi go oblekla u tesni crni farmerki lanec i nekoja crna maica so aplikacija od bend i ushe da ima malce po dolga kosichka ii top :))
i da ne zaboraam startki ili martinki :D

T

Tetro

Гостин
ma ja bi go oblekla u tesni crni farmerki lanec i nekoja crna maica so aplikacija od bend i ushe da ima malce po dolga kosichka ii top :))
i da ne zaboraam startki ili martinki :D
Вчера ја скратив косата, ама облеката може да ја земам. Посебно мартинките ако се оригинални или од добра копија.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726

Вака би облекол македонка.

Сакам секојдневно да ме потсеќа дека (читај;не генерализирам) ти требит кеш ако сакаш да ја допреш (легално), но како и што гледате на сликата (се работи за кинески јуан, а кина ме асоцира на фалш...) таман би идошло на некоја наша госпоџа ако сте чуле за една фраза низ чаршијата "не вреди за тие пари".

It's fake.
And take off thoose hypster glasses. K?

Како и да е фармерки, патика и маица (макар и вмро - дпмне (ni)) е многу по симпатична и по привлечна од било која друга комбинација.

Или не ја заборавајте основната функција на облеката или бдете нудисти.
Ебаго :)

Kajgana Shop

На врв Bottom