СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
По распадот на Југославија, Македонија остана каква што е без ни сантиметар одземена територија..Toa me cudi najvise kaj mal del no mnogu bucni makedonci ( na net samo) Od edna sstrana bugarite se tataro mongoli a sve sto slavat od minatoto vklucuvajki go i Ljubco se bugari. Idi pa najdi im NZS.
Preskoknuvash. Srbija ja izgubi i Srpska Sparta. Na pat e da go izgubi i Sandzak a posle toa odi na red, Makedonija da si gi vrati teritoriite koi bea nejni. Granicata da se pomesti do Ristovac.По распадот на Југославија, Македонија остана каква што е без ни сантиметар одземена територија..
А србија го изгуби косово, војводина доби автономија, и останаа најголеми лузери во поновата светска историја,
да не беше Тесла и србите,ние и ден денес ќе бевме неписмени и без вераДа не беше Тесла ќе си легнеше уште у 8 саат
Ниш,бате...Preskoknuvash. Srbija ja izgubi i Srpska Sparta. Na pat e da go izgubi i Sandzak a posle toa odi na red, Makedonija da si gi vrati teritoriite koi bea nejni. Granicata da se pomesti do Ristovac.
Да ти кажам,баш спорна работа е това,коj кого...това не е сирене да се отреже со нож и да речеш-отука е е мое,отука е твое.една ГОЛЕМА поправка............Бугарите МИСЛАТ дека тие се бугари и дека се бореле за "идеалите" на Бугарија:pos2:
не се прави на тошо и самиот знаеш дека Бугарите присвојуваат,не ме засега тоа што ме иритираш,туку тоа што со сила се правиш глуп(извини на изразов но сам се поставуваш така).
ај според твојата логика објасни ми за Никола Тесла.....јас колку што знам и Србите и Хрватите го величат......
и кажи ми дали грешам за ова: дедо ти за краља,татко ти за тито,ти за дражан......................
ДО 1991 година територијата на Србија и сега е истаPreskoknuvash. Srbija ja izgubi i Srpska Sparta. Na pat e da go izgubi i Sandzak a posle toa odi na red, Makedonija da si gi vrati teritoriite koi bea nejni. Granicata da se pomesti do Ristovac.
некако темата бааги ојде во други води.Целата тема ви е offtopic...
сигурен си??????Пиповски;3253548[COLOR=Red напиша:]По распадот на Југославија, Македонија остана каква што е без ни сантиметар одземена територија.[/COLOR].
А србија го изгуби косово, војводина доби автономија, и останаа најголеми лузери во поновата светска историја,
Прилично.сигурен си??????
ај кажи ми ги спорните работи.......Да ти кажам,баш спорна работа е това,коj кого...това не е сирене да се отреже со нож и да речеш-отука е е мое,отука е твое.
а Прохор Пчински да не го изградиле Србите,Југословените и на нивна територија пред 1945?????Прилично.
Abe detence krstise na cik Cobe uti vo negovo vreme na priznajaa pod ustavno i toa nikuj drug tuku samiut on!Како тргнало и Ниш ќе се одделат...
Друго нешто,колку шо памтам никогаш во понова историја Македонија НЕМАЛА проблеми со Хрватска,а со србија можам да набројувам до три точки!
Прохор Пчињски,Вранишковски педерот,изјавите на Шешеќљ,договорот на Милошевичевски со другарите од Gayass...
А ти Милојко продолжи да го сонуваш својот сон и Господ нека ти е напомош!
Среќа имаме во Македонија и некои шо мислат малце,не се заразени од туѓи идеи,а овај спор меѓу Загреб и Белград не сме ние да го решиме,си имаме и попаметни работи :tv:
hahah posle 10 godini breeee kolku ni se nakloneti.cekaja da vidat dal ke moze i tuka da vojuvaat grkosrpi za delba na makedonija.:kesa:Abe detence krstise na cik Cobe uti vo negovo vreme na priznajaa pod ustavno i toa nikuj drug tuku samiut on!