Закопани работи

Член од
26 февруари 2013
Мислења
42
Поени од реакции
30
a sto ako slucajno naletas na zakopano zlato, toa zlato e prokolnato, a ti veke si go otkopal......nesakajki... ete kopas temel za vikendica u suma na pimer.

Член од
29 септември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
12
a sto ako slucajno naletas na zakopano zlato, toa zlato e prokolnato, a ti veke si go otkopal......nesakajki... ete kopas temel za vikendica u suma na pimer.
Најверојатно си планирал само викендица на 1 спрат :D и после приказната погоре ќе планираш викендица на 3 спрата со базен у двор и некоја нова количка. :D

Член од
26 февруари 2013
Мислења
42
Поени од реакции
30
Најверојатно си планирал само викендица на 1 спрат :D и после приказната погоре ќе планираш викендица на 3 спрата со базен у двор и некоја нова количка. :D
:cuc:kamo sreka da najdam,nego muabetot mi bese ako e prokolnato pa treba kurban ,a ti slucajno go naogas

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.615
Фамилијата на функционер на моменталната влада пред 40-50 години се има збогатено со ископано злато. Еве веќе 3та генерација живеат сите до еден , и се моментално една од најбогатите фамилии во источна Македонија. Ништо лошо им се нема случено. Али тука станува збор за ептен голема количина на злато , барем како што се зборува низ народот вредно некои 10-15 милиони евра.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Фамилијата на функционер на моменталната влада пред 40-50 години се има збогатено со ископано злато. Еве веќе 3та генерација живеат сите до еден , и се моментално една од најбогатите фамилии во источна Македонија. Ништо лошо им се нема случено. Али тука станува збор за ептен голема количина на злато , барем како што се зборува низ народот вредно некои 10-15 милиони евра.
Точно дека форумов е со наслов МИСТЕРИИ, ама да сакаш да ја расветлиш мистеријата која ја спомнуваш не ќе да е лошо.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.615
Точно дека форумов е со наслов МИСТЕРИИ, ама да сакаш да ја расветлиш мистеријата која ја спомнуваш не ќе да е лошо.
Нема тука ништо мистерија , јавна тајна е. Да не спомнувам имиња на форумот али газда е на рафинерија за масло , и пар хотели во Бугарија.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Нема тука ништо мистерија , јавна тајна е. Да не спомнувам имиња на форумот али газда е на рафинерија за масло , и пар хотели во Бугарија.
Дали се работи за Ал Макс од 1997?

joy_vanity66

S kyu maho
Член од
6 април 2014
Мислења
8
Поени од реакции
1
прочитав се од а до ш што пишува иако малце се исплашив сепак ми беше интересно да ги читам приказниве ^_^ штета што немам да ви напишам некоја приказна поврзана со темава

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Кazi i deka bese kandidat za gradonacalnik :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
пред 40 години цена на унца злато беше 200-250 долари. За 15 милиони евра би им требало околи 2,5 тони злато (а пошто тогаш беше СФРЈ не ми се верува дека ќе можеа туку така да го однесат на златар и да му платат по берзански цени, сигурно поефтинко го давале скришно, така да можеби и 5 тона злато треба да испродадат за толку пари да соберат.
А 5 тони злато не знам кој би можел да закопа па никогаш да не дојде ни тој ни некој близок по него.
Подели ги тие суми со 100 за да од чаршиски муабет дојдеш до реални суми

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.609
Поени од реакции
2.230
Па така де и јас така викам. Па и да умреш, колку-толку ќе се спасиш. :icon_mrgr:
Јас му се збирам за едно место, здравје ќе биде следниве години. Па ако еден ден ме снема тек така од форумов да знаете или сум цркнал од златото или ќе се сончам на Хаваи.
Абе цркна или на Хаваи си? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom