Најверојатно си планирал само викендица на 1 спрат и после приказната погоре ќе планираш викендица на 3 спрата со базен у двор и некоја нова количка.a sto ako slucajno naletas na zakopano zlato, toa zlato e prokolnato, a ti veke si go otkopal......nesakajki... ete kopas temel za vikendica u suma na pimer.
kamo sreka da najdam,nego muabetot mi bese ako e prokolnato pa treba kurban ,a ti slucajno go naogasНајверојатно си планирал само викендица на 1 спрат и после приказната погоре ќе планираш викендица на 3 спрата со базен у двор и некоја нова количка.
Точно дека форумов е со наслов МИСТЕРИИ, ама да сакаш да ја расветлиш мистеријата која ја спомнуваш не ќе да е лошо.Фамилијата на функционер на моменталната влада пред 40-50 години се има збогатено со ископано злато. Еве веќе 3та генерација живеат сите до еден , и се моментално една од најбогатите фамилии во источна Македонија. Ништо лошо им се нема случено. Али тука станува збор за ептен голема количина на злато , барем како што се зборува низ народот вредно некои 10-15 милиони евра.
Нема тука ништо мистерија , јавна тајна е. Да не спомнувам имиња на форумот али газда е на рафинерија за масло , и пар хотели во Бугарија.Точно дека форумов е со наслов МИСТЕРИИ, ама да сакаш да ја расветлиш мистеријата која ја спомнуваш не ќе да е лошо.
Дали се работи за Ал Макс од 1997?Нема тука ништо мистерија , јавна тајна е. Да не спомнувам имиња на форумот али газда е на рафинерија за масло , и пар хотели во Бугарија.
веројатно за него ке да еДали се работи за Ал Макс од 1997?
Кazi i deka bese kandidat za gradonacalnikНема тука ништо мистерија , јавна тајна е. Да не спомнувам имиња на форумот али газда е на рафинерија за масло , и пар хотели во Бугарија.
пред 40 години цена на унца злато беше 200-250 долари. За 15 милиони евра би им требало околи 2,5 тони злато (а пошто тогаш беше СФРЈ не ми се верува дека ќе можеа туку така да го однесат на златар и да му платат по берзански цени, сигурно поефтинко го давале скришно, така да можеби и 5 тона злато треба да испродадат за толку пари да соберат.Фамилијата на функционер на моменталната влада пред 40-50 години се има збогатено со ископано злато. Еве веќе 3та генерација живеат сите до еден , и се моментално една од најбогатите фамилии во источна Македонија. Ништо лошо им се нема случено. Али тука станува збор за ептен голема количина на злато , барем како што се зборува низ народот вредно некои 10-15 милиони евра.
Абе цркна или на Хаваи си?Па така де и јас така викам. Па и да умреш, колку-толку ќе се спасиш.
Јас му се збирам за едно место, здравје ќе биде следниве години. Па ако еден ден ме снема тек така од форумов да знаете или сум цркнал од златото или ќе се сончам на Хаваи.
Го знаеш тоа местото кај јаворот, има и орев на 30м и јавори (три) ?abe daj kazete neso za prilepsko , potocno ropotovo seloto ako znaete neso
mislis za vo ropotovo? ako mislis za ropotovo ja i dedo mi i tatko mi site gi prasav za takvo mesto neznaat, kazi ako znaes kaj eГо знаеш тоа местото кај јаворот, има и орев на 30м и јавори (три) ?