--- надополнето: Jun 6, 2011 8:19 AM ---po planinive kaj nas svasta moes da najdes,dedomi mi kazuvase deka germanicte koa si odele mnogu raboti zakopale vo tuneli ali tie tuneli nikogas ne se najdeni.
Ти сериозен си ?--- надополнето: Jun 6, 2011 8:19 AM ---
dali znaes nekoj so poseduva mapi za skrieno zlato zs najdov nekoi znaci no toa vodi do pola pat mi treba mapa za edno mesto ,no ako moze da kontaktirame preku mob
Фотографирај и однеси фотографиите во најблизок музеј.да не мози некој да толкува знаци? во планина на еден камен видов исклесано едно гезве и два филџани за кафе одприлика кој знае ова да го протолкува
slikite ne se slikani so nekoja mn jaka rezolucija no dobro se gleda sepak ke gi pobaram da gi dobijam i ke gi postiram pa ako mislis deka mozat da posluzat za nesto btw kako e arheologijata kaj nas ima rabota?ili ?sega ke odam 4 godina gimnazija pa vo planovite za faks mi e i arheologija pa ke vidam so ke bidiФотографирај и однеси фотографиите во најблизок музеј.
Копни види,може ќе најдеш нешто.само дај викај ме и мене,ако најдеме нешто немора 50 50 да делиме.А бре луге дали да копам?
Имам нива на едно ридче.Ридчето е на 100 метри од местото каде се има водено битка помегу наши македонци и турци и место каде загинал Никола Карев.Во нивата имам еден даб стар околу 200години(значи сигурно бил таму кога е водена битката).
Има ли некоја шанса да има некое златниче закопано таму?
Копнете, па ја да ве видам, не ви бега Шутка :pКопни види,може ќе најдеш нешто.само дај викај ме и мене,ако најдеме нешто немора 50 50 да делиме.
Белким не си толку буљаш да не издадешКопнете, па ја да ве видам, не ви бега Шутка :p
Тоа е,тоа должност брат. Него ако си со дрес на вардар, можеби ке замижам(барем за тебе).Белким не си толку буљаш да не издадеш :p
Не дрес,и шал на +40 ке стаам.Тоа е,тоа должност брат. Него ако си со дрес на вардар, можеби ке замижам(барем за тебе).