- Член од
- 8 јули 2015
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 17
Зависи каде пазаруваш. Нашиот водич ни кажа едно маркетче кое имаше супер цени, не ми текнува сега точно како му беше името, ама цените не беа високи. Гиро јадевме можеби пет пати у ден, во главно е 2 евра ама некаде се наоѓа и за 1.60. Искрено, јас очекував да биде поскапо, се плашев да не не ми стигнат парите кои ги носев, ама се излажав.Некое инфо околу цени на прехрамбени продукти во Лаганас по маркети ? Одам во вторник, па да знам дали да се товарам со јадење од тука, или да не носам.
Упс, дури сега приметив дека си пишал вторник, веќе си таму најверојатно Како и да е, убав помин и опушти се максимално, еднаш се оде на Закинтос (под ова мислам да не се залетуваш многу по пиење и такви работи, бидејќи нема да ги доживеиш тие моменти, if you know what I mean ) И чувај пари за крстарење, навистина би било глупо да одиш на Закинтос а да не ги видиш Shipwreck или Cameo Island. За ова второто влезот ти е само 4 евра и добиваш со тоа пијачка, верувај ми плажата е сон/фантазија и покрај тоа што треба многу да внимаваш зошто има на секој чекор камења, другар ми лебдејќи на грб удри со главата во една карпа во водата За среќа немаше некои големи последици.