- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 37.218
- Поени од реакции
- 102.970
Кај си била на билијард бе?Вечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.![]()
Кај си била на билијард бе?Вечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.![]()
Зависи. Не' има неколкумина што сме многу јаки. А има и некои како @Stefan-kobeАбе ја прашав али не сфативте меѓу редови.Играте јако билјард ? Ако не да дојдам и јас хД
Дојди жити мене, да видам дали има поголема срамота од мене.Абе ја прашав али не сфативте меѓу редови.Играте јако билјард ? Ако не да дојдам и јас хД
Ајде нареден пат барај меДојди жити мене, да видам дали има поголема срамота од мене.![]()
Кај си била на билијард бе?
2 минуси по ред имаш. На третиот -->Следен пат идам, непланирно беше денес шо не дојдов.
Двете у пакетПивце или билјард ?![]()
150 денари у хазард.. саат време и 2 пиваДвете у пакет![]()
Знам, редовни сме таму150 денари у хазард.. саат време и 2 пива![]()
Чекајте се кај семафоротАј ако има некој од Валандово да се собереме малце во град. Прво да се собереме, после тоа ќе се договориме на која постројка ќе се чекаме и дали ќе одиме на плоштад или во некоја од населбите да не изедат кучињата.
И ако не дај боже не се знаеме, да се запознаеме, нормално.![]()
Имаме семафор бе нупчеееееЧекајте се кај семафорот![]()