Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Чемпионс не дупи, сите се знаете меѓу себе таму. Еве јас ќе дојдам ако ти е толку до ново друштво, баш деновиве планирав да ги посетам роднините, САМО ШТО НЕ!
Чуви си ги ти паричките за пица, не са секири за друго. :backa:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Чуви си ги ти паричките за пица, не са секири за друго. :backa:
Ќе те частам у таа пицеријата ваша Делта или како и да се викаше, кај што пицата е помала од мал тост у факултестко бифе и 20 пати им викаш кечап да ти донесат за на крај да ти скурчи и да си отидеш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Ќе те частам у таа пицеријата ваша Делта или како и да се викаше, кај што пицата е помала од мал тост у факултестко бифе и 20 пати им викаш кечап да ти донесат за на крај да ти скурчи и да си отидеш.
:D

Oд кога не си бил уф Валандово бе дете? Поубава пица уф цело Скопје не са наоѓе. :P

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Некој да ми го покаже Скопје?
Мислам у смисол на шеми... Го знам ја Скопје али не као свој џеп. Коњопои тапа. Малце сум на одмор па би сакал едно 2-3 ноќи да го чекирам СК..
Овер 30 пожелно ама не е услов, муабет све освен работа...Музика, Коли, Спорт, Патувања итд велком. Работа и ИТ њет, ќе ми биде досадно не за друго.
Порака по ПП.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.814
Поени од реакции
1.563
Некој да одиме утре вечер било каде Скопје

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Ако има некој кој сака да иде на настанов у Буква нека ми пише порака. Не ми се иде сам.

линк од ФБ

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Вечер има караоке у Beertija. Тешко дека ќе се напијам доволно за да пеам ама ако има заинтересирани може да отидеме и да им дадеме поддршка на оние кои се доволно храбри.

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Најде ли бар некој да те дружи?

Да ти кажам најдов одвај, ама сепак на крај се решивме да идеме на пинг-понг.

Другариве и другаркиве ми се тапа ептен. Им нудиш катаљон опции - Водно, куглање, пејнтбол, фудбал, баскет. Не бе, нишо не ги интересира. Ужасни генерации.

Член од
11 јуни 2021
Мислења
386
Поени од реакции
876
Преселен сум во Ново Лисиче па би сакал да го проширам кругот на познанства. Доколку некој има за кафе, Водно, пливање би можеле да се договориме.

Член од
29 јули 2024
Мислења
3
Поени од реакции
1
Здраво јас сум од Битола,ако има некоја која сака да се дружиме нека пише тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom