Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Хахаха.... туше. ;)
--- надополнето: Aug 21, 2011 3:17 PM ---

Јаоооо... хаххахаа.. Ама е речит директоров :)))
Неможам да му пишам нути пак да му видам профил да го информирам :) Ќе си сфати тој :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
А бе договорете некоја собиранка у кафана на шопска, ракија и музика на увце.
Се спрема тоа за нареден викенд, само ја чекаме Princess of Evil да дојде од одмор, да не ја испуштиме од листата:D

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Каде требаше да бидеш? :)
Еј не бе, на една вечер они биле само а тоа пред некој ден биле фала богу...ал преска ко видов срце ми застана одма земавд а вртам телефони :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Тиња бенд, шо да праиш :)
Оди во Ноќен живот, имаш таму тема за Пиволенд. Пиши, може ќе си најдеш другарчиња за да скокате у први редови на ХП.

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
dzishcinja i drugite bitolcani dajte da se soberime pisete mi poraka

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Тиња бенд, шо да праиш :)
Оди во Ноќен живот, имаш таму тема за Пиволенд. Пиши, може ќе си најдеш другарчиња за да скокате у први редови на ХП.
Хах, на бендот доживеав нирвана од што им го гледав концертот во Загреб на компјутер. Значи не мора да сум во прв ред и да скокам како напалена тинејџерка ама мора да сум таму! Не знам сега колку време ќе им трае настапот, а и најверојатно ќе ги форсираат новите песни, ама ќе биде што виак Барни Стинсон - Legen, wait for it - and I hope you`re not lactose intolerant `cause the second half of the word is - DAIRY! ;)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Хах, на бендот доживеав нирвана од што им го гледав концертот во Загреб на компјутер. Значи не мора да сум во прв ред и да скокам како напалена тинејџерка ама мора да сум таму! Не знам сега колку време ќе им трае настапот, а и најверојатно ќе ги форсираат новите песни, ама ќе биде што виак Барни Стинсон - Legen, wait for it - and I hope you`re not lactose intolerant `cause the second half of the word is - DAIRY! ;)
Па ако доживуваш Нирвана моеш самата да си идеш, што ќе му е на некој кој забегува со мислите на друго место? :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Хахаа... да одиш на Хладно Пиво, а да доживуваш Нирвана... нешто тука ми „мириса на тинејџерски дух“. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom