S
Неможам да му пишам нути пак да му видам профил да го информирам Ќе си сфати тојХахаха.... туше.
--- надополнето: Aug 21, 2011 3:17 PM ---
Јаоооо... хаххахаа.. Ама е речит директоров ))
Се спрема тоа за нареден викенд, само ја чекаме Princess of Evil да дојде од одмор, да не ја испуштиме од листатаА бе договорете некоја собиранка у кафана на шопска, ракија и музика на увце.
Направи коалиција анти парк движење со сусароА бе договорете некоја собиранка у кафана на шопска, ракија и музика на увце.
Don't get it?
Каде требаше да бидеш?Направи коалиција анти парк движење со сусаро
Don't get it?
Еј не бе, на една вечер они биле само а тоа пред некој ден биле фала богу...ал преска ко видов срце ми застана одма земавд а вртам телефониКаде требаше да бидеш?
И среди профил, не се кријЕј не бе, на една вечер они биле само а тоа пред некој ден биле фала богу...ал преска ко видов срце ми застана одма земавд а вртам телефони
Среден е бе...ако сакаш да зачистиш помини има за бришење прашина ова онаИ среди профил, не се криј
Хах, на бендот доживеав нирвана од што им го гледав концертот во Загреб на компјутер. Значи не мора да сум во прв ред и да скокам како напалена тинејџерка ама мора да сум таму! Не знам сега колку време ќе им трае настапот, а и најверојатно ќе ги форсираат новите песни, ама ќе биде што виак Барни Стинсон - Legen, wait for it - and I hope you`re not lactose intolerant `cause the second half of the word is - DAIRY!Тиња бенд, шо да праиш
Оди во Ноќен живот, имаш таму тема за Пиволенд. Пиши, може ќе си најдеш другарчиња за да скокате у први редови на ХП.
Па ако доживуваш Нирвана моеш самата да си идеш, што ќе му е на некој кој забегува со мислите на друго место?Хах, на бендот доживеав нирвана од што им го гледав концертот во Загреб на компјутер. Значи не мора да сум во прв ред и да скокам како напалена тинејџерка ама мора да сум таму! Не знам сега колку време ќе им трае настапот, а и најверојатно ќе ги форсираат новите песни, ама ќе биде што виак Барни Стинсон - Legen, wait for it - and I hope you`re not lactose intolerant `cause the second half of the word is - DAIRY!
Nirvana - A state of perfect happiness; an ideal or idyllic place.Хахаа... да одиш на Хладно Пиво, а да доживуваш Нирвана... нешто тука ми „мириса на тинејџерски дух“.