Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ако јас знам кој беше се верчерва освен Тончи,аллександар, индиго чајд и војводата, Милан да не се викам....

Оние што се издвоија настрана сами да седат, немаат г`з сами да се организираат :))
хахахаха индиго чајлд дојде покасно со уште едно девојче ( незнам дали е член на форумов ) до мене беше натурал грл (лево од мене ) десно од мене беше Таруно во белата маица и МИСЛАМ дека од оние шо викаш на страна шо седеа :) од кај нив дојде после год хејт ас ол али не сум сигурен дали дојде од кај нив или пак отпосле ни се приклучи на собиранкава...

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Многу пријатно сум изненадена од Тончи, колку искулиран човек еј! Не престана да збори цела вечер :D. И од Војводата Лавот сум изненадена, поздрав до него и жена му :D. Иии конечно ми се оствари желбата, ја запознав Тина. Криво ми е само што не дојде Саладин, многу сакав да го видам, али ајде, повеќе среќа следниот пат. :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Значи веќе не доаѓам на собиранки. На кое брдо бевте сега. Се убив од барање... пак!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Значи веќе не доаѓам на собиранки. На кое брдо бевте сега. Се убив од барање... пак!
Горане, ќе те замолам да не се праиш на Тошо во иднина :) За поубаво Скопје :pos:

Енивејз, добра идеја со листовите хартија и маркерите :)

аллександар е фин момак, и фина е девојката што беше со него. Моника! плежр ту мит ју ес уел :)
И Војводата Лавот сум го знаел од порано :)

Интересно беше и афтерчето во Маракана, налетавме на некои поранешни кајганџии :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Горане, ќе те замолам да не се праиш на Тошо во иднина :) За поубаво Скопје :pos:

Енивејз, добра идеја со листовите хартија и маркерите :)

аллександар е фин момак, и фина е девојката што беше со него. Моника! плежр ту мит ју ес уел :)
И Војводата Лавот сум го знаел од порано :)

Интересно беше и афтерчето во Маракана, налетавме на некои поранешни кајганџии :)
те молам само кажи ми како стигна дома? првиот ти беше у 5 ипол или?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Војводата Лавот ме телепортираше :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ах океј. пошо ми реше прв ти е у 5 ипол некаде а пишуваш у 5 од прилика на форумов и он лајн си па ме збуни :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ако јас знам кој беше се верчерва освен Тончи,аллександар, индиго чајд и војводата, Милан да не се викам....

Оние што се издвоија настрана сами да седат, немаат г`з сами да се организираат :))
Не се разбравме изгледа, Скајдог No.1 Шkiner у Тетова.
Под "сами" подразбираш фаци кои што се тргаат настрана од Мордор(импровизираниот круг од форумџии) и си седат сами, не праат муабет со никој и после стануваат и си одат....или подразбираш 5-6 души кои се таму за да се видат меѓу себе и дошле со таа цел, па се тргнале да си направат муабет на раат. Јас, на пример, дојдов за тоа. И поради тоа си поминав супер. Ги видов тие што сакав да ги видам и ме видоа тие што сакаа да ме видат. No more, no less.

A да, Смекси, немаш ти пеер фаца за да пушиш трава. Ако не прекинеш, ќе го завршиш евангелието. И ќе ја молиш мајка ти да ти биде апостол. После ќе ја тераш да се самоубие. :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се собра добра бројка на луѓе, 20тина. Позитивно изненадена од Таруно, Аллександар, другарка му Стефи... Се докажа ставот дека луѓево што не се истакнуваат по форуми се кул у живо. Другпут ќе глеаме да останеме на афтерче.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Криво ми е што не бев у состојба да ве дружам. Но затоа постои следен пат,нели? Моника! следен викенд бе?

Peace, love and prosperity!

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
И од фонтана се преселивте на брдото? Ако сте се преселиле, веројатно вчера непланирано ви имам улетано у друштво.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Хаххаха.. тролав у живо колку да видам што ќе се деси. Примети како никој не се з`гна да праша кој е Орце уствари. ;)

Криво ми е што не се претставив како Џејмс Бонд... отсекогаш сакав да сум Џејмс Бонд. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom