S
Неможам да му пишам нути пак да му видам профил да го информирамХахаха.... туше.
--- надополнето: Aug 21, 2011 3:17 PM ---
Јаоооо... хаххахаа.. Ама е речит директоров))
Се спрема тоа за нареден викенд, само ја чекаме Princess of Evil да дојде од одмор, да не ја испуштиме од листатаА бе договорете некоја собиранка у кафана на шопска, ракија и музика на увце.
Направи коалиција анти парк движење со сусароА бе договорете некоја собиранка у кафана на шопска, ракија и музика на увце.
Don't get it?
Каде требаше да бидеш?Направи коалиција анти парк движење со сусаро
Don't get it?
Еј не бе, на една вечер они биле само а тоа пред некој ден биле фала богу...ал преска ко видов срце ми застана одма земавд а вртам телефониКаде требаше да бидеш?![]()
И среди профил, не се кријЕј не бе, на една вечер они биле само а тоа пред некој ден биле фала богу...ал преска ко видов срце ми застана одма земавд а вртам телефони![]()
Среден е бе...ако сакаш да зачистиш помини има за бришење прашина ова онаИ среди профил, не се криј![]()
Хах, на бендот доживеав нирвана од што им го гледав концертот во Загреб на компјутер. Значи не мора да сум во прв ред и да скокам како напалена тинејџерка ама мора да сум таму! Не знам сега колку време ќе им трае настапот, а и најверојатно ќе ги форсираат новите песни, ама ќе биде што виак Барни Стинсон - Legen, wait for it - and I hope you`re not lactose intolerant `cause the second half of the word is - DAIRY!Тиња бенд, шо да праиш
Оди во Ноќен живот, имаш таму тема за Пиволенд. Пиши, може ќе си најдеш другарчиња за да скокате у први редови на ХП.
Па ако доживуваш Нирвана моеш самата да си идеш, што ќе му е на некој кој забегува со мислите на друго место?Хах, на бендот доживеав нирвана од што им го гледав концертот во Загреб на компјутер. Значи не мора да сум во прв ред и да скокам како напалена тинејџерка ама мора да сум таму! Не знам сега колку време ќе им трае настапот, а и најверојатно ќе ги форсираат новите песни, ама ќе биде што виак Барни Стинсон - Legen, wait for it - and I hope you`re not lactose intolerant `cause the second half of the word is - DAIRY!![]()
Nirvana - A state of perfect happiness; an ideal or idyllic place.Хахаа... да одиш на Хладно Пиво, а да доживуваш Нирвана... нешто тука ми „мириса на тинејџерски дух“.![]()