Задгробна достапност

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Ги обработил прописно.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Мислам дека овој е на ВИП,многу пораки праќал

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Циркуз, и стварно е така на покојниот што се не му ставаат у ковчег боже пази, една моја прабаба коа почина и стаија чанта, у натре лажица, вилушка, нож, чинија што се ти не и најкрај беше сијалица од 100 вати ауууу дали човек да плаче ил да се смее, да не и било темно оф господи боже, па јамболија од оздола и одогора, овие припемени немора смс да им се прака, по список си иделе да не забораат нешто.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
хахахаха малиот поштено ги зае*ал алал да му е...хахахаха зошто ли не си ја зачував и јас картицата од дедо ми?? :pos2::pos2::pos2:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
лудница, секој чест ме насмеа до солзи, особено последната реченица
ВРИШТИ !!! :pos2:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Да му конектирале и вај фај,да му се најди за на тој свет,да може на ФБ профил да си направи барем...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Циркуз, и стварно е така на покојниот што се не му ставаат у ковчег боже пази, една моја прабаба коа почина и стаија чанта, у натре лажица, вилушка, нож, чинија што се ти не и најкрај беше сијалица од 100 вати ауууу дали човек да плаче ил да се смее, да не и било темно оф господи боже, па јамболија од оздола и одогора, овие припемени немора смс да им се прака, по список си иделе да не забораат нешто.
Сијалицата на што ќе ја уклучува или ќе прателе кабел... и генератор (на делови) по други :pos:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Сијалицата на што ќе ја уклучува или ќе прателе кабел... и генератор (на делови) по други :pos:
Диво се приклучуваат... оттаму се и жалбите на граѓаните за високите сметки за струја и честата им реплика: „Господи Боже, ова не е можно“...

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
одамна не сум се изнасмејал вака ....море не можам да се сопрам од смеење.:pos2::pos2::pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ROFL

Убо им напрајл ме пресмеа. Леле чешел и сијалица ааааа хаххах, сељачана тешка живее у све верува.

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
:pos2::pos2::pos2: Кој е малит да го честам да ме изнасмее од прва рака ова е добро ццццццццццц

Kajgana Shop

На врв Bottom