Житарици и житни производи

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Само тоа макробиотик го немам пробано... не сум го сретнал до сега. Иначе одлични се за тие пари :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Дека се убави, се... ама здраво не се. Преполни се со емулгатори, адитиви веш.бои, овошје скоро да нема.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Кај го има она од вишна или од што и да е, што е под диеталното? И кај го има ова од чоколадо? Иначе другите сите ги иам пробано, незнам дали се здрави, ама убави се :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Тоа со мед има најмалце масти ..

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Пред трчање скоро секогаш јадам по едно.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Не. се додека не пробав....Добри се :) Одлични :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кога нешто друго почоколадирано, или шербетизирано нема во шкафчето/фриџот - Ги јадам. Добар им е вкусот и слатки се. А тоа дали се здрави и диетални не знам, проблем со тежина и кг немам - така да никогаш не сум се крател од ништо поради тоа :X3: .. Има каде да се трошам !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.452
Поени од реакции
6.143
Како можит да се поздрави од обичните чоколади кога не се ни чоколади...иначе баш се не вкусни се додека не налеташ на семка и си го скршиш забот.

П

Паган-др

Гостин
Ги јадев едно време многу, се додека не повратив еднаш и ми дое вкусот на тие од грозје или што и да е. Од тогаш ги немам помирисано.

Член од
11 февруари 2013
Мислења
156
Поени од реакции
241
Кај го има она од вишна или од што и да е, што е под диеталното? И кај го има ова од чоколадо? Иначе другите сите ги иам пробано, незнам дали се здрави, ама убави се :D
Ги има во секој маркет. Јас до сеа само она макробиотик го немам пробано, а ни видено во некој маркет.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
топ работа се...мада сега периодов повеќе ми се допаѓаат оние Special K од Нестле :)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ги јадам често, и тоа најмногу оние од јагода и тие o`clock што се на средина на горната слика, а дали се диетални и здрави неам поим, а искрено и не ме интересира многу, јас ги сакам затоа што ми се убави а не затоа што сум нешто многу загрижена за здравјето или за калориите.

I

[In]kognito

Гостин
Многу ги сакам од јагода и брусница .. во школо секое сабајле ги јадевме во комбинација со топло чоколадо :love:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Попромашена работа нема од овие :ROFLMAO:

Член од
5 мај 2013
Мислења
34
Поени од реакции
62
Последно време многу ретко но ги обожавам од кајсија и мед другите вкусови ми се премногу усилни :)

Kajgana Shop

На врв Bottom