Житарици и житни производи

Член од
13 септември 2012
Мислења
59
Поени од реакции
8
Брусницата ми е најубава. Едно време многу ги јадев со млеко скоро секој ден, па имав проблеми со стомакот и од тогаш ги подзаборавив. Али сепак тоа со брусница ми е ВРВ :D

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Зошто така мислиш , не ти се вкусни или е се баш здрави како што мислиме дека се :) ?
Не се здрави!
што очекувате дека добивате брусница, јагода и тн за 5 денари?
се е од вештачки бои и засладувачи, подобро дома овесни снегулки, или оризови снегулки и семиња измешајте си со мед и млеко и додавајте си суво овошје откако да давате пари за овие.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Речиси сите од нас имаат пробано од житните чоколатца од Виталија, Витанова, Бонжита и другите странски фирми.

Од која фирма ви се најубави? Омилен вкус? Дали ги сакате оние прелиени со чоколадо или без?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Мене најубави ми се житните чоколатца од Бонжита со јаболко :)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас не сум голем љубител на нив, но ги конзумирам кога идам на планинарење, најомилени ми се на Витанова, сигурно има и некои подобри ама како што кажав не сум љубител и не сакам да експериментирам.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Многу е поевтино да си ги направите дома. Ем ќе знаете што навистина јадете.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Сами да ги правиме?
Дајте рецепт.... како се прават? :)
Ако најдам рецепт, ќе постирам. Не сум ги правела. Имаат многу шеќер, па корисни се за оние кои трошат калории (кога возиш точак ан пример).

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
gi prejadov ovie od vitalija po 6/7 na den jadev sega mi se gadi a najomileni mi bea tie so cimet:X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom