Живот после смртта

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
брат знаеш ли дека твојот филозоф е еден од најпознатите рапери во скопје кој моментално го слушам инаку РНС или ТОНИОСАН али не се навредувај од ова секој има право да незнае
Колку си само наивен! :) Хахаха... Дека не го знам... Или да ти раскажам негова дискографија? :)

Он Топик : Многу е логично тоа што го кажува...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Арни? Живи, здрави? И јас фала на прашање... назад на темата.

S

smart ass

Гостин
terminot zivot oznacuva hemiski proces koj za vreme na smrtta ne se izvrsuva-nema \ivot posle smrtta:nenene::nenene::nenene:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
smart ass да не си умрел ти некогаш па си видел дека "таму" нема живот па си рекол дај да си се вратам да поживеам уште малку а ?
абе паметно газе си... :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Јас веруем. Само што ќе бидам друг човек, и нема да имам појма од предходниот живот :) :pos2:

Член од
10 септември 2009
Мислења
159
Поени од реакции
49
отсекогаш сум била заинтересирана за овие мистерии, што знам можеби има некој друг живот :pipi:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Не верувам во живот после смртта живеј додека си жив уживај после коа ке унреш ке те закопат 2 м под земјата ке те јадат црви и ништо нема да има.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Eксклузивно за кајгана, sneak preview:

Значи, осигурете се дека би носеле на себе night-vision пред да преминете.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
zivot posle smrt nema, ako ima zivot posle smrt togas se sto pravime sega e irelevantno.

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
terminot zivot oznacuva hemiski proces koj za vreme na smrtta ne se izvrsuva-nema \ivot posle smrtta:nenene::nenene::nenene:
Зошто толку си уверен во тоа?
Се разбира дека за време на смртта не се извршуваат никакви хемиски проеси што нема никаква врска животот после смртта..
Ако имаш поубедливи докази слободно постави ги..
Ама јас викам дека има повеќе докази дека реинкарнацијата е возможна.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Живот после смрт има, умира единката но другите продолжуваат :icon_lol:.

S

smart ass

Гостин
Зошто толку си уверен во тоа?
Се разбира дека за време на смртта не се извршуваат никакви хемиски проеси што нема никаква врска животот после смртта..
Ако имаш поубедливи докази слободно постави ги..
Ама јас викам дека има повеќе докази дека реинкарнацијата е возможна.
моето мислење се заснова врз основа на научни испитувања...ако на експериментален глушец му се отстрани хирушки делот од мозокот за движење-овој нема да се движи односно тоа се сложени биохемиски процеси.

бидејќи веруваш во реинкарнацијата би те замолил барем образложение да добијаам зошто мислиш дека постои.поткрепи ја...:smir:

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
zivot posle smrt nema, ako ima zivot posle smrt togas se sto pravime sega e irelevantno.
Ја откривме Америка!:vozbud:Секако дека е ирелевантно,ова што го живееме е постоечко исто колку и сонот што го сонуваме.:wink:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Сите кој што се плашат од смрта веруваат дека има живот после смртта

Kajgana Shop

На врв Bottom