- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 3
Не верувам во живот после смртта... не верувам во реинкарнација, не верувам во духови and stuff... верувам дека ќе скапеме под земја како храна за растенијата
Јас верувам во Мики Маус. ЈБГ поголеми се шансите тој да постои.Dobro kazano. Koga ke odi tebe za cigari mene neka mi kupi i eden tost od sendvicarata. Izvinete za oftopikot. Bek od topic. Apsolutno ima zivot posle smrtta. Ili odime vo raj i pekol ili se reinkarnirame. Sega mnogumina veruvaat deka ima reinkarnacija bidejki pod dejstvo na regresivna hipnoza kazale raboti koi ne gi znaele i zborele na jazici koi ne se poznati na lugeto. Drugi pak kazuvaat deka ima raj i pekol bidejki na mnogumina im imaat ideno luge na son koi im kazuvale deka bile gore odnosno na onoj svet. Pozdrav
Исхрана на христијанска догма?! Чупо, ептен си забегана.А јас верувам дека горе споменатите постови се чисто срање.
Вупси!
Патем, да, да, верувам.
Не ме прашувај зошто, религијата ми налага да мислам дека рајот е одамна заборавено место за исхрана на христијанската догма.
Знајте единствено што ме теши и што не можете да го негирате е то дека сите ке умрите еден ден на овој или на оној начин и никој нема да знае кога ке биде тој момент и тогаш ке сватите дека нешто постои...жал ке ми биди за вас, не поради тоа што сте умреле туку поради прокоцканата можност да ги видите работите а не сте ги виделе, да верувате но НЕ верувате зарем не се чуствувате живи мртовци кога сте празни одвнатре зошто материјалното никогаш не може да се натпреварува со духовното, материјалното никогаш не може во целост да ја исполни вашата душа Таа е нематеријална и има потреба од нематеријални работи.Definitivno ne veruvam vo zivot posle smrtta. Zivees ednas i zivees tuka i sega a zivotot posle smrtta e samo uste edna verska izmislica.
cekaj malku, ako ima zivot posle smrtta ke ima i za nas, i za zivotnite ke ima, tamu na Onoj svet kade ima cista okolina zelenilo i site ubavini, tamu ke bidat i nasite domasni milenici koi ni umrele, a i nie bez razlika da li sme veruvale, vazno sme bile dobri, fer, posteni....i koj ne saka da zivee vecno????site!!!Знајте единствено што ме теши и што не можете да го негирате е то дека сите ке умрите еден ден на овој или на оној начин и никој нема да знае кога ке биде тој момент и тогаш ке сватите дека нешто постои...жал ке ми биди за вас, не поради тоа што сте умреле туку поради прокоцканата можност да ги видите работите а не сте ги виделе, да верувате но НЕ верувате зарем не се чуствувате живи мртовци кога сте празни одвнатре зошто материјалното никогаш не може да се натпреварува со духовното, материјалното никогаш не може во целост да ја исполни вашата душа Таа е нематеријална и има потреба од нематеријални работи.