Женски... што кога е помлад?

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Pa eve jas na primer, sum nemala decko sto e postar od mene.....
Site do sega bile pomali i veruvaj nemaat godinite nikakva vrska .
Ako znae da se odnesuva so tebe kako sto treba ke se odnesuva.
nekogas a sega mnogu cesto......
''postarive fraeri'' ...... se bas zeleni vo glavite:vozbud:

АМАН ПИШУВАЈ СО НОРМАЛЕН ФОНТ И БОЈА НА БУКВИ!!!! - crazy in Love

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Можи да има 25 години ама да е во паметот како 15 години. Наспроти тоа, може да биде 19 години ама да е многу позрел од овој 25 годишниот.
Не ми пречи да е помал од мене. Досега не сум имала таква врска, ама не затоа што ми сметаат годините, туку затоа што не ми се покажала таква прилика.
Абе може не викам не, али ретко тоа. Зборувам општо во глобала како е. Сепак,мислам на искуството од животот...Не би сакала еве на моиве 18 години на пример да имам дечко 15 16 годишен...не ми оди некако :toe: Можеби на мои 25 години би идело со некој 23 годишен, подруго е. Али вака, не.:nenene:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Пошто е темава за женски:), па јас би ве прашал искрено. Дали ви се има случено да не можете да одите со некој помлад 2-3 год од вас, само заради тоа што ке кажат другите, дали другарките ке ве зафркаваат и слично? Затоа што ова сепак е Македонија, такви моди ретко и да има.:smir:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Epa mene bas i ne me interesira koj sto ke kaze,da gi slusav do sega.....
ke bev sama......
Пошто е темава за женски:), па јас би ве прашал искрено. Дали ви се има случено да не можете да одите со некој помлад 2-3 год од вас, само заради тоа што ке кажат другите, дали другарките ке ве зафркаваат и слично? Затоа што ова сепак е Македонија, такви моди ретко и да има.:smir:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Абе терајте напред...немате гајле... :)))
Што ако е помал...бре чудо големо...
Ја отсекогаш сум била склона кон помали... само напред... :helou:

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Мене ми е несватливо да живеам и да мислам што ке кажат лугето околу мене...они нека си го живеат нивниот живот, а јас мојот, ако треба они да ми кажуваат жто да правам...ај ја да си идам па они нека го живеат остатокот по нивно. А Македонија....да, таква е, ама тоа само неписмени и неизживеани го прават...вероватно имаме многу такви....жалам ако некој случајно се пронајде

сори ако сум малце офф топик

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Shmekam i postari devojki ne biram godini se dodeka se dobrodrzaci...
kako vikaat..''stara koka dobra yuha"...
za postarite forumgiki...kolku da znaat..imam 21 shmekerska godina...pa postari navalete:)

С

Сатори

Гостин
Никогаш не сум била фан на помлади момци од мене, имам дечко кој што е 8 години постар.Ја подржувам Крејзи на темава, не фунционирам добро со помлади дечки од мене.:toe:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ej, ja imam 23, ama imam UM kako za 40... :D
Ubavo bi izgledalo koa bi perdashel nekoja +30...

No.. ak nemet UM... nisho... Obozavam da fakam vo glava...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Со оглед на тоа што преголем дел од машките што ги познавам (и имаат -18) сеуште се понашаат ко недоквакани, не би можела да се замислам со таков. Никогаш не сум била со некој помлад од мене. Можеби кога ќе бидам повозрасна, на пример кога ќе имам 25 би можела да се замислам со некој што ќе има 22, ама сега...? Не фала. Не би сакала да разменувам бактерии со Бивис или Батхед.

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
И јас не сум баш баш многу по помалите,ни пак од тие од генерација..Едноставно не се за мене,ни јас не сум за нив.Сепак за мене постар,подобро...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Девојка ми е 14 месеци постара од мене, а 2 год. понапред во однос на образование, па не и смета:) Мислам дека разлика до 2 - 3 год се трпи, особено на постари год. Сега можеби и не оди некако девојка со 20 год и машко со 17, ама ако таа има 28, а тој 25 не гледам некој проблем.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
niso strasno sum idela do 2god pomal decko od mene ne mi smetase bas mene mi e bitno karakterot a ne godinite
17 години си, кога си имала таква врска со помал дечко?! :S

Shmekam i postari devojki ne biram godini se dodeka se dobrodrzaci...
kako vikaat..''stara koka dobra yuha"...
za postarite forumgiki...kolku da znaat..imam 21 shmekerska godina...pa postari navalete:)
Досаден си, шпагети каубој.

Ej, ja imam 23, ama imam UM kako za 40... :D
Ubavo bi izgledalo koa bi perdashel nekoja +30...

No.. ak nemet UM... nisho... Obozavam da fakam vo glava...
Посоли малку ум, на 40 годишен. :tapp:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
A 23 тој и 29 таа? ..6 години разлика..

Дали всушност..постои некакво правило...кога двајца се согласуваат години не се воопшто битни, а стандардните несогласувања постојат во секоја врска без разлика на годините.
Само вистина е дека врската е потешко изводлива доколку двајцата партнери се на различно ..да речеме животно скалило, но сепак ништо неможе да ја исклучи љубовта.

Kajgana Shop

На врв Bottom