Женски... што кога е помлад?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
најнормална врска би била кога момчето е до 5-6 години постар од девојката..
но што кога типот е помал од нејзе?
ова као геријатричарот стана педофил би дошло...

уствари како ви се чини оваа комбинација?

поз од зоната на самаракот

Абе ништо страшно ако е помал,ми се има мене случено ова.
Додуше,и поубаво со помал,ќе го моташ како сакаш.
Само,страшното е да не се уплаши он од тебе,сепак помладите девојки имаат предност,важно нему да не му смета да излага со поголема.За другите што ќе кажат,уопште не е важно,зошто увек се збори само за било што,и за нормално и за “ненормално“.
Чудно би било ако е 4-5 години помал,ако е до 2 добро е,ипак ова Македонија е.

па искрено ништо не менува.сум имала дечко кој беше помал од мене па можам да кажам дека си поминав супер тоа ништо не менва

Лично за мене кажувам дека не сакам врска со некој помал од мене од причина што сакам до мене искусен човек во смисла човек со искуство од животот. Што знам, поубаво ми изгледа тој да е поголем од неа, не таа.:toe: Се чувствувам позаштитено кога до мене имам повозрасен, поисполнето и поубаво. Инаку за другите, па не е чудно доколку е помала разликата во години, зависи како ќе ти се погоди :smir:

Оф топик:
Го променив насловот на темата, дека од прво читање асоцираше на друго.:pos2:
Ај продолжете си:pipi:

Of TOPIC ...i ja mislev deka za toa se raboti >>> "pomal",,:pos2:.....pa sega citam pomlad ..vikam sho e rabotava ...

Па не сум имала помлад дечко но не ми пречи да е таа разлика мала. Но дечко помлад од мене 3-4 ... и повеќе години не би сакала. Мислам дека би имале различни ставови, мислења, карактери, па и во глобала и кај нас и секаде е стандард девојките да се помлади од момчињата. Јас сум тоа.:pipi:

Не ми смета ако е помал....само да не е недозреан, во смисла главна тема на муабет да му биде видео игра или евентуално колку тоа тој е добар во незнам што:nenene:. Сум била во врска со помлад дечко....не иде. Знам момчиња кои се на моја возраст, може и малце постари, а се понашаат како деца од градинка....а камо ли да е помал од мене:toe:. секако дека има исклучоци кои сеуште не сум ги сретнала....

Сеа брзо комшијата мој се вери со една 4 години постара од него, јас не би но секој со свој к"смет! :)

Е арно де!!! Шо толку?
Кој со кого сака си го има на-ти-го-дај-ми-го.

Лично за мене кажувам дека не сакам врска со некој помал од мене од причина што сакам до мене искусен човек во смисла човек со искуство од животот. Што знам, поубаво ми изгледа тој да е поголем од неа, не таа.:toe: Се чувствувам позаштитено кога до мене имам повозрасен, поисполнето и поубаво. Инаку за другите, па не е чудно доколку е помала разликата во години, зависи како ќе ти се погоди :smir:

Можи да има 25 години ама да е во паметот како 15 години. Наспроти тоа, може да биде 19 години ама да е многу позрел од овој 25 годишниот.
Не ми пречи да е помал од мене. Досега не сум имала таква врска, ама не затоа што ми сметаат годините, туку затоа што не ми се покажала таква прилика.

па ја лично не ми се допаѓа помлад да е од мене,ретко кога би успеала врската,но една моја другарка оди со дечкои 4год а е помал од неа 2години!!!

Во принцип за врска, за љубов и слично, ретко функционирам со врсници, а не па со помали од мене.

Мислам во ред е, најбитно е што има човек во мозокот. Ако е дечкото зрел и ако интелектуално може да функционираме, зашто да не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom