Женски... што кога е помлад?

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Јас па имав една таква врска.Дечкото беше помал од мене една година и воопшто не ми пречеше.
Ме иритира тоа што некои луѓе се осудуваат да решаваат за други во однос на разликата во години меѓу партнерите, па трошат зборови во смисол најди си постар, па дури и кога јас сум била помалата во врска.

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Не би ми сметало ако мојот партнер е помлад од мене,ако ми се допаѓа зошто да не.
Мајка ми е постара од татко ми 2 години,па еве веќе 25 години се во брак.Затоа сметам дека годините во една врска и не играат важна улога.:smir:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Што со помлад? Епа нишо зависи прво колку е помлад, на мажите животен сон им е постара девојка(ама некоја држача), така да ќе ужива максимално со вас и во едно ќе препрска од радост и цело време ќе биде возбуден и со дигнат...па сега која сака нека повели...

А за шмекерон, да стра кока добра јуха, ама само кад се добро скуха!
:helou:

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Оф топик!!!

Ако е помлад...Поише ќе ти трае!!!:pos2:

Член од
17 јули 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ја, искрено, поштујем постаро. Исто као шо ја поштуам и онаа дума шо кажува дека ЖЕНИТЕ СЕ КАКО ВИНО, КОЛКУ СЕ ПОСТАРИ, ТОЛКУ СЕ ПОДОБРИ! ... не навлегувајќи во крајности!

Член од
28 јуни 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
Зависи од индивидуата. Сум одела и со многу постар, и со 2 години помал. Па испадна дека овај помалиов е многу позрел од повозрасниот. И многу поубај моменти доживеав со него, за разлика од овај постариот, шо всушноост, мислеше дека ми е татко.:pos2:
Навистина, годините не се важни, ама важен е интервалот. Глупо е на пример чупе од 18 години да оди со дете од 16. Таа веќе созреана, а тој уште дете, а да се 23 и 25 нема врска не се ни познава.
Друго, шо сакав да кажам. А, за нашиот менталитет. Не гелдат Македонциет како им е на луѓето, ами дали е постар или помал. Оваа со помал живее како кралица, сругава пак со постар, па јади ќотек секој ден.:uvo:
Е на запад нема такви работи. Без разлика дали е помал или постар, важно да се поклопуваат карактерите. Машките потешко созреваат, то е факт. А, има случаеви кои воопшто не созреваат..така што ко ќе видиш та 17 да 27 скоро исто ти е.:toe:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Не ми е ова непозната ситуација :):):):)
Бев во врска со помлад, но си влезе тој во филм, се фалеше на другарите за некои работи што не се ни случиле... Ама што да се прави, 15 години имаше тогаш (јас 16).

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Не ми е ова непозната ситуација :):):):)
Бев во врска со помлад, но си влезе тој во филм, се фалеше на другарите за некои работи што не се ни случиле... Ама што да се прави, 15 години имаше тогаш (јас 16).
Абе ептен си била постара од типот.Друг пат немој со толку помали :)

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
pametna devojka ide so postar, pametna zena ide so pomlad:smir:

mnogu chesta shema u zadnje vreme

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
ако е зрел разликата во годините и не врши некоја улога...не се тоа две бројки кои се движат заедно туку две индивидуи кои нашле заеднички јазик....
јас секогаш велев мора да ми е партнерот постар добри 4-5год ,а сега сум со 2год помлад од мене,кој е зрел во умот и кој одлично ми одговара...така да не е до годините до умот е!!

Член од
31 март 2008
Мислења
2.573
Поени од реакции
1.873
баш сакам со поголеми женски.
мислам, би сакал да сум во врска, не само секс.
тие навистина знаат да те научат разни работи

почит кон сите постари жени од мене

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
незнам за вас жените, но мене помали ми одговараат лол

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
незнам за вас жените, но мене помали ми одговараат лол
Па ти мушко си хехе. Инаку за темава што да кажам освен тоа со постари ако се смета иста година само неколку месеци ај ама знам тоа тука нема врска се мисли на постаро од година повеќе затоа ќе кажам до сега не ама баш би сакал да видам со постара како е.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Глупо е на пример чупе од 18 години да оди со дете од 16. Таа веќе созреана, а тој уште дете, а да се 23 и 25 нема врска не се ни познава.
Таа веќе созреана, а што ако и тој е созреан колку на нејзино ниво? Затоа што некои не созреваат ни на 18 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom