Женски... што кога е помлад?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
најнормална врска би била кога момчето е до 5-6 години постар од девојката..
но што кога типот е помал од нејзе?
ова као геријатричарот стана педофил би дошло...

уствари како ви се чини оваа комбинација?

поз од зоната на самаракот

Каков ви е сексот?

Дали некого *може* да го биде, се гледа во кревет (или стоечки, или во амбар, или во кола, итн). А потоа, муабети, гледање на ставови итн.

Многу лесно може да се случи некој со помалку години да има многу напредни ставови, какви што многу постари луѓе немаат.

Затоа, упростете: прво секс, па потоа муабет. Мажите барем многу позрело се однесуваат кога имаат достап до секс, отколку кога немаат. А ако се правите пуфли и барате одма љубов, тешко вам; не се мажите криви што сте се родиле со орган за секс, па сексот ви е апсолвирана тема, па сакате одма на љубов.

Затоа жени: ДАВАЈТЕ! Ќе ви се врати со зрелост. :helou:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Me nervira pochetoko "Najnormalno e". Koj vika i koj kazuva sho e najnormalno deneshno vreme? Gospode Pomoze! Sum bila so postar so pomalku pamet od nekoj na 17 godini, sum bila so pomlad so pokje pamet od nekoj na 30 godini. Taka da godinite ne se vazni nego povazno e toa sho go ima i mozok i kako vi odi vas vrskata so toa sho e pomlad/postar! Mrsh tamu! Do sega najdobrata i najludata vrska sum imala so pomlad :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Најјако е со помлад,и машките си сакаат со постари.:sneaky:
Јас не сакам постари... од мене постарите се веќе со трајни лични карти и бесплатен превоз во градски автобуси

S

Shellshock nam67

Гостин
Me nervira pochetoko "Najnormalno e". Koj vika i koj kazuva sho e najnormalno deneshno vreme? Gospode Pomoze! Sum bila so postar so pomalku pamet od nekoj na 17 godini, sum bila so pomlad so pokje pamet od nekoj na 30 godini. Taka da godinite ne se vazni nego povazno e toa sho go ima i mozok i kako vi odi vas vrskata so toa sho e pomlad/postar! Mrsh tamu! Do sega najdobrata i najludata vrska sum imala so pomlad :)
а да е постар ама луд во умот си начекала ли таков ;),
сум бил со постара од мене 4 години, добро е за школа ама младо е младо нема тука збор (y)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
а да е постар ама луд во умот си начекала ли таков ;),
сум бил со постара од мене 4 години, добро е за школа ама младо е младо нема тука збор (y)
AHAHAH :) Sum nachekala ama ne mi bil filmo, togash sum mislela sho mue na ovaj be, zastanat nekade :P

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.289
Интересно им е на машките да си најдат некоја теткица за да се вежбаат учат скилови/вештини, арно ама како што кажа погорем другарот Легионер младо си е младо, и не се согласувам со тоа стара кокошка добра супа, србите викаат ама само ако се добро скуха :)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Интересно им е на машките да си најдат некоја теткица за да се вежбаат учат скилови/вештини, арно ама како што кажа погорем другарот Легионер младо си е младо, и не се согласувам со тоа стара кокошка добра супа, србите викаат ама само ако се добро скуха :)
Stara koka dobra juha, al mladja se brzhe kuha:P

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Одев со 8 години постара од мене, ме излжама мене млад, наивен :) Идевме пола година. Од тогаш има поминато година и нешто, и таа сака да се смириме, ама јас неќам.

Доброто во таа врска беше што не требаше да и преведувам од македонски на македонски.

Kajgana Shop

На врв Bottom